Ανάβυσσος: Συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα με 16 επιβαίνοντες
1 year, 9 months ago
6

Ένας τραυματίας από τη σύγκρουση στην Ανάβυσσο

Στιγμές πανικού για τους επιβάτες των δύο ταχύπλοων που συγκρούστηκαν στη θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας κοντά στην Ανάβυσσο. Σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά επέβαιναν 16 άτομα και στα δύο (8 στο καθένα), για τις ανάγκες γυρίσματος της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3».

  • Διαβάστε επίσης: Πειραιάς: «Ήταν συνταρακτικό αυτό που ζήσαμε» λέει ο επικελευστής που βούτηξε στο λιμάνι και έσωσε την 5χρονη

Από τη σύγκρουση το ένα ταχύπλοο αναποδογύρισε με αποτέλεσμα και οι οκτώ επιβάτες να βρεθούν στο νερό. Το λιμενικό τους περισυνέλλεξε και όλοι είναι καλά στην υγεία τους, εκτός από έναν που τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε σοκ.

Η ανάρτηση του Λιμενικού

 

Τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3» ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες στη Ραφήνα, που το λιμάνι της μετατράπηκε σε κινηματογραφικό πλατό. Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης δεκάδες βαν, τροχόσπιτα, ειδικά σκηνικά, βεστιάρια και δύο πλοία, το «Αμφιτρίτη» και το «Πανόραμα», επιστρατεύτηκαν για τα γυρίσματα. 

(Πηγή φωτογραφίας από facebook δημοσιογράφου Χαράς Γιαννοπούλου)