Ανδρουλάκης: Πετύχαμε μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ – Η πρώτη μεγάλη ήττα Μητσοτάκη
1 month, 21 days ago
6

«Σήμερα πετύχαμε μια καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης. Νίκη της αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τον πολίτη. Νίκη της ανανέωσης. Νίκη του προοδευτικού λόγου, που αγκαλιάζει τις πραγματικές αγωνίες του ελληνικού λαού», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στις πρώτες δηλώσεις του για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Και τόνισε πως «είναι όμως και η πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Μητσοτάκη. Της αλαζονείας, της αμετροέπειας και των πελατειακών πρακτικών».

«Ο λαός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Μητσοτάκη»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως ο κ. Μητσοτάκης «απέδειξε τον τελευταίο μήνα ότι είναι ικανός να συνεργαστεί ακόμα και με το σκοτάδι για να πετύχει τους εκλογικούς του στόχους», για να προσθέσει ότι «απόψε, όμως, ο ελληνικός λαός τού έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα».

«Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι τη νικηφόρα πορεία που ξεκινήσαμε στις εθνικές εκλογές», ανέφερε, λέγοντας πως «έχουμε πολλούς αγώνες, πολλές μάχες και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας», τις οποίες δήλωσε σίγουρος ότι «θα τις κερδίσουμε ενωμένοι όλοι μαζί».

Και τόνισε καταληκτικά: «Γιατί πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός χρειάζεται μία ισχυρή, προοδευτική, αξιόπιστη δύναμη για να στείλει τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση. Μια ισχυρή προοδευτική δύναμη, που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Μια ισχυρή αξιόπιστη δύναμη που θα δώσει μία άλλη πνοή στον ελληνικό λαό. Για αξιοπρέπεια, για κοινωνική δικαιοσύνη, για δίκαιη ανάπτυξη. Αυτό είναι το όραμά μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε:

«Ο κ. Δούκας, ο οποίος ανέλαβε μία σημαντική ευθύνη και τα κατάφερε, είναι ένας άνθρωπος ηθικός, με επάρκεια και είμαι σίγουρος ότι ο λαός των Αθηνών θα έχει έναν δήμαρχο που θα προσφέρει τα μέγιστα για να βελτιώσει την πόλη μας και να την κάνει πιο ανθρώπινη. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο έργο του».

Στο εκλογικό περίπτερο του Χάρη Δούκα ο Ανδρουλάκης

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του νέου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

«Θέλω να συγχαρώ δια ζώσης τον φίλο και συνάδελφο Χάρη Δούκα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει.  Είναι ένας νέος επιστήμονας, με επάρκεια, με θάρρος. Ένας άνθρωπος που απέδειξε αυτόν τον ενάμιση μήνα ότι έχει αστείρευτη δύναμη», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Και δήλωσε σίγουρος ότι «στο πρόσωπό του, η κάθε Αθηναία και ο κάθε Αθηναίος θα βρει έναν δήμαρχο που θα κάνει πιο όμορφη και ανθρώπινη την Αθήνα».