Αγγελάκας: Ακυρώνω την συναυλία μου στην Πάτρα αν δεν παίξουν οι Rotting Christ
2 months, 27 days ago
6

Με την ακύρωση της δικής του συναυλίας «προειδοποιεί» ο Γιάννης Αγγελάκας τον δήμαρχο της Πάτρας, σε περίπτωση που ματαιωθεί εντελώς η συναυλία των Rotting Christ.

Συγκεκριμένα, ο αγαπητής τραγουδιστής με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε πως το Rotting Greece του μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ. στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων. Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο.Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη”»γράφει σε ανάρτηση του ο Γιάννης Αγγελάκας.

Να σημειωθεί πως η συναυλία των Rotting Christ ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Αίγλη».

Ωστόσο ο Δήμος Πατρέων ανέφερε στη διοργανώτρια εταιρεία ότι τελικά δεν θα μπορέσει να διαθέσει τον χώρο, λόγω τεχνικών προβλημάτων που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν έγκαιρα.

Η διοργανώτρια εταιρεία αμφισβήτησε το γεγονός και σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι διαθέτει πληροφορίες ότι ουσιαστικά ο Δημος εξαναγκάστηκε να αλλάξει την απόφαση του, αφού αρχικά είχε παραχωρήσει την αίθουσα, μετά από παρέμβαση της Μητρόπολης Πάτρων και άλλων εκκλησιαστικών οργανώσεων όπου ζήτησαν να μην δοθεί η άδεια για τη συναυλία των metal βετεράνων, γιατί το όνομα τους είναι αντίχριστο και προσβάλλουν τα θεία.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αγγελάκας από το θρυλικό ροκ γκρουπ «Τρύπες» & οι 100°C πρόκειται να πραγματοποιήσουν μία live μουσική εμφάνιση στον πολυχώρο Αίγλη, στο ισόγειο της Βέσο Μάρε αύριο Σάββατο 16 Μαρτίου 2019.