«ΑΓΓΕΛΙΚΗ»: Ο Μάκης Πουνέντης σε ρόλο-έκπληξη!
2 years, 10 months ago
6

Οι εξελίξεις κορυφώνονται μέσα στον Ιούνιο, ενώ μία ανάσα πριν από το συγκλονιστικό φινάλε, ένα πρόσωπο-έκπληξη εμφανίζεται σε έναν ρόλο-κλειδί.

Αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, απέκτησε φανατικό κοινό, κατάφερε να γίνει πολλές φορές νούμερο ένα trending topic στο twitter.

Η «Αγγελική», η δραματική σειρά του Alpha, συνεχίζει ως μια σειρά υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικών ερμηνειών.

Ο Μάκης Πουνέντης, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, εισβάλλει στη σειρά την Τρίτη 22 Ιουνίου υποδυόμενος τον δημοσιογράφο/παρουσιαστή Γεράσιμο Μαρκίδη.

Μακης_Πουνεντης

Δημοσιογράφος, παρουσιαστής ψυχαγωγικής – ενημερωτικής εκπομπής σε μεγάλο κανάλι, ο Γεράσιμος Μαρκίδης είναι ικανός στη δουλειά του και πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό. Κατανοεί ποιο είναι το πλαίσιο στο οποίο εργάζεται και το υπηρετεί όπως πρέπει.

Γνωρίζει τον παλμό της εποχής και συμβαδίζει μ΄ αυτόν. Η απόφασή του να εμπλακεί με την ιστορία της Αγγελικής, όταν φτάνουν σε αυτόν οι πληροφορίες από το Μάκη Βασιλείου, φίλο του, επίσης δημοσιογράφο από την εποχή που σπούδαζαν μαζί, βασίζεται στο γεγονός ότι μια γυναίκα από το άμεσο περιβάλλον του έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο που ποτέ δεν βγήκε στο φως και οι ένοχοι δεν τιμωρήθηκαν.

Χρησιμοποιεί τη δύναμη του μέσου για καλό σκοπό και να αποκαλύψει τα κακώς κείμενα, επειδή πιστεύει πως ήρθε η ώρα, όπως λέει και ο ίδιος, «να σταματήσουν να φοβούνται τα θύματα και να αρχίσουν να ανησυχούν οι θύτες».

Οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα
Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις κι αυτή την εβδομάδα στην «Αγγελική», καθώς τα γεγονότα τρέχουν και η δράση κορυφώνεται , λίγο πριν το δυνατό φινάλε.

Η Αγγελική μαθαίνει από την έρευνα που έκανε ο Μάκης ότι τα θύματα έχουν καταθέσει πως ο δράστης έπαιρνε κάποιο προσωπικό τους αντικείμενο μετά από κάθε επίθεση και έτσι παίρνει την απόφαση να βρει που κρύβει ο Δημήτρης αυτά τα ενθύμια και να τον ξεσκεπάσει.

Αυτό την οδηγεί στο να ψάξει στο δωμάτιο του. Τα πράγματα παίρνουν όμως άσχημη τροπή όταν την ανακαλύπτει η Κατερίνα. Ο Δημήτρης, για πρώτη φορά από τότε που γύρισε η Αγγελική απ’ την αποθήκη, την στριμώχνει απειλώντας την που τόλμησε να ψάξει στο δωμάτιο του.

Ο Στέφανος και η Αγγελική κάνουν πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Δανάης και κανονίζουν ένα οικογενειακό πικ-νικ στο κτήμα. Η πρόσκληση να έρθουν και οι Ζάχοι προκαλεί αντιδράσεις απ’ τον Δημήτρη. Την ώρα που όλη η οικογένεια βρίσκεται στο πικ νικ για τα γενέθλια της Δανάης, η Αγγελική στέλνει τη Τζένη να ψάξει ανενόχλητη στο σπίτι των Αργυρών με σκοπό να βρει τα τρόπαια του Δημήτρη. Ένα τηλεφώνημα όμως από τον γνωστό της Αθηνάς στην αστυνομία, τους ανατρέπει τα σχέδια.

Η Σοφία αντιμετωπίζει τον Παύλο
Η Σοφία ξεμπροστιάζει τον Παύλο λέγοντας του ότι έχει μάθει τα πάντα για τον βιασμό κι ότι θα του πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών. Όταν ο Παύλος μαθαίνει ότι ο Νικόλας ήταν αυτός που της τα επιβεβαίωσε όλα αυτά βγαίνει εκτός εαυτού. Όταν ο Παύλος πάει να αντιμετωπίσει τον Νικόλα που μίλησε στην Σοφία για το βιασμό, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου.

Στο σκηνικό φτάνει και ο Μιχάλης ο οποίος βοηθάει τον Νικόλα. Ο Παύλος συνειδητοποιώντας όμως ότι η Τζένη ήταν αυτή που μίλησε στην Σοφία εξαρχής για την ιστορία με την Μαργαρίτα, πάει να την ξεμπροστιάσει. Η Τζένη ωστόσο εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να τον ηχογραφήσει να παραδέχεται ότι σκότωσε τον Σταυριανό.

Δύο εβδομάδες μετά…
Έχουν περάσει δύο βδομάδες, και ο Δημήτρης με την Κατερίνα είναι πανέτοιμοι για τον γάμο τους που είναι την επόμενη μέρα. Ο Στέφανος κατατοπίζει το Μιχάλη σχετικά με τις αρμοδιότητές του καθώς πλέον έχει κανονίσει να φύγει από το κτήμα με την Αγγελική και τη Δανάη και μετά το γάμο θα μετακομίσουν στο καινούριο σπίτι που βρήκαν στην Αθήνα.

Η Αθηνά με το Δημήτρη και τον Παύλο όμως έχουν άλλα σχέδια… συναντιούνται κρυφά και κηρύσσουν εκεχειρία μεταξύ τους ώστε να διώξουν το Μιχάλη όταν φύγει ο Στέφανος από το κτήμα. Η Σοφία πάει με τον Νικόλα στο δικηγόρο της για να καταθέσει εναντίον του Παύλου στην υπόθεση της κηδεμονίας των παιδιών.

Μετά τη συνάντησή του ο Νικόλας πάει να βρει την Χριστίνα, η οποία βγαίνει από το κέντρο αποτοξίνωσης και είναι αποφασισμένος να της πει τα πάντα για εκείνον ώστε να μπορούν να κάνουν μια καθαρή αρχή οι δυο τους που δεν θα βασίζεται στα ψέματα και τα μυστικά. Η Τζένη συναντάει τον Μάκη και του ζητάει να βρουν τρόπο για να παγιδέψουν τους Αργυρούς, χωρίς να ξέρει όμως ότι ο Παύλος την παρακολουθεί…

Η συνέχεια επί της οθόνης….

«ΑΓΓΕΛΙΚΗ», Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00