Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα με εκπτώσεις
2 years, 4 months ago
6

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των φθινοπωρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων που θα διαρκέσουν έως τις 15 Νοεμβρίου.

Τα καταστήματα σήμερα μπορούν να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο, από τις 11:00 έως τις 18:00.

Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Εκτός από σήμερα, δύο ακόμη Κυριακές έως το τέλος του χρόνου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά. Η 26η Δεκεμβρίου πέφτει την τελευταία Κυριακή πριν την Πρωτοχρονιά επομένως τα μαγαζιά αναμένεται να είναι κλειστά.

Οι ημερομηνίες

  • 12 Δεκεμβρίου 2021
  • 19 Δεκεμβρίου 2021

Πότε «πέφτουν» Black Friday και Cyber Monday

Φέτος η Black Friday θα «πέσει» την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021. Τρεις ημέρες μετά την Black Friday, είναι η σειρά της Cyber Monday, με εκπτώσεις στις αγορές που γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτύου.

Σημειώνεται ότι από χθες, Σάββατο (6/11) έχουν τεθεί σε ισχύ τα νέα μέτρα για ψώνια σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ.

Κορονοϊός: Τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

– Όλοι οι εργαζόμενοι, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, θα μπορούν να προσέρχονται στη δουλειά τους επιδεικνύοντας υποχρεωτικά δύο τεστ εβδομαδιαίως (rapid test, ή τεστ PCR).

– Θα έχουν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες, στις τράπεζες, σε όλους τους μικτούς χώρους διασκέδασης, στα εμπορικά καταστήματα και σε όλες τις δραστηριότητες που δεν θεωρούνται αναγκαίες, όπως είναι τα κομμωτήρια και κάθε άλλη δράση, υποχρεωτικά με PCR ή rapid test.

Σημειώνεται ότι δεν θα χρειάζεται να υπάρχει διαγνωστικός έλεγχος για τους μη εμβολιασμένους πολίτες, για την πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ, εκκλησίες και φαρμακεία.

Με self test η είσοδος των παιδιών έως 18 ετών στους μεικτούς χώρους

Με self test και όχι με μοριακό ή rapid θα μπορούν να εισέρχονται στους μέχρι σήμερα μεικτούς χώρους τα παιδιά έως 18 ετών.

enikos.gr