Άννα Φλωρινιώτη: «Τα προβλήματα υγείας του πατέρα μου ξεκίνησαν μετά την τρίτη δόση του εμβολίου για Covid-19» Η κατάστασή του επιδεινώνονταν διαρκώς
9 months, 20 days ago
6

Ευθύνες για τον θάνατο του πατέρα της Γιάννη Φλωρινιώτη εντοπίζει στον εμβολιασμό για Covid-19 η Άννα Φλωρινιώτη, καθώς τα προβλήματα της υγείας του άρχισαν αμέσως μετά την τρίτη δόση.

Μάλιστα όπως λέει άρχισε να του κόβεται η αναπνοή και ξεκίνησε η νοσηλεία του στα νοσοκομεία.

Η κόρη του Αννα δηλώνει στην «Εspresso» ότι ο πατέρας της έλεγε ότι τα προβλήματα υγείας του άρχισαν όταν έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου για τον Covid. «Ο πατέρας μας μάς έλεγε ότι μετά το τρίτο εμβόλιο που έκανε για τον κορονοϊο άρχισαν τα προβλήματα υγείας. Οτι άρχισε να του κόβεται η αναπνοή και άρχισε να νοσηλεύεται σε νοσοκομεία.

Την τρίτη δόση την έκανε τον Δεκέμβριο του 2021, λίγο πριν φύγει για περιοδεία στην Κύπρο, όπου τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευτεί στο Θριάσιο με έντονους πόνους.

Εισήχθη με λοίμωξη δεύτερου βαθμού στο αναπνευστικό σύστημα, με το οξυγόνο του να είναι αρκετά χαμηλό, ενώ λίγες ημέρες μετά η υγεία του επιδεινώθηκε» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα, ενώ κατέληξε από καρδιακή ανακοπή.  

Ωστόσο τρεις περίπου μήνες πριν πεθάνει είχε καταγγείλει, μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» ότι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό του δημιούργησε προβλήματα υγείας.

«Με τη σύζυγό μου μένουμε μαζί και καλά που έγινε αυτό. Τώρα τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου, το παλεύω και έχω προετοιμάσει τα παιδιά. Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο», έλεγε χαρακτηριστικά.

Αυτή ωστόσο δεν ήταν η μόνη δήλωση που είχε κάνει για το εμβόλιο, καθώς πριν έναν χρόνο, είχε μιλήσει αναλυτικά για την περιπέτεια υγείας του.

Όπως είχε δηλώσει το εμβόλιο το έκανε για να είναι νόμιμος και να μπορεί να τραγουδά σε μαγαζιά, καθώς εκείνο τον καιρό, ίσχυαν τα πιστοποιητικά Covid-19.

«Δεν ένιωθα καλά, νόμιζα αρχικά ότι έπαθα ψύξη, με είχε πιάσει πόνος στην πλάτη, τόσο δυνατός που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πήρα τη ρεσεψιόν, είπα δεν είμαι καλά, της είπα πάρε το ΕΚΑΒ», έλεγε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του.

Ο ίδιος του είπε ότι οι γιατροί της Κύπρου του ζήτησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο, ωστόσο πρόσθεσε ότι ο ίδιος πίστευε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι νόμιζε ότι είναι ψύξη. Εν τέλει πήγε σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

 pronews.gr

Μάλιστα αποκάλυψε ότι γιατροί τον ρώτησαν αν έχει κάνει το εμβόλιο για Covid-19, με τον ίδιο να απαντά καταφατικά. «Μου λένε απ’ αυτό είναι», ενώ πρόσθεσε ότι «με διέλυσε το τρίτο εμβόλιο».