Απαγωγή Κυπαρίσση: Γνώριζαν την οικονομική του κατάσταση – Δείτε το υπερπολυτελές γυμναστήριο που είχε φτιάξει ο επιχειρηματίας στο Μενίδι
2 years, 3 months ago
6

Πολλά και αναπάντητα μέχρι στιγμής τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει γύρω από την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση από την περιοχή του Ντράφι, καθώς αυτό που προέχει τόσο για την οικογένεια του όσο και για τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών είναι ο όσο το δυνατόν γρηγορότερος εντοπισμός του.

Μέχρι αυτή την ώρα οι απαγωγείς φαίνεται να έχουν επικοινωνήσει με τον αδελφό του επιχειρηματία ζητώντας για την ελευθερία του ούτε λίγο ούτε πολύ ποσό που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα του έχουν αποστείλει και φωτογραφίες του με δεμένα τα χέρια και τα πόδια.

Όπως όλα δείχνουν η απαγωγή του επιχειρηματία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία κι αυτό γιατί εκτός από την μεγάλη επιχείρηση με τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην περιοχή του Μενιδίου, που είχε με τον αδελφό του, ο Γιώργος Κυπαρισσής διατηρούσε από το 2019 και προσωπική επιχείρηση: Ένα πολυτελέστατο γυμναστήριο, για την δημιουργία του οποίου επενδύθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αρκεί μια ματιά στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στα προσωπικά του social media για να διαπιστώσει κάποιος την χλιδή τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά του γυμναστηρίου. Εκτός από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που υπάρχουν στο χώρο, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ο φίνος διάκοσμος που είναι φτιαγμένος από τα πιο επώνυμα και ακριβά υλικά, που υπάρχουν στην αγορά της διακόσμησης.

Το γυμναστήριο που λειτουργεί ως prive χώρος φαίνεται πως ήταν ένα όνειρο ζωής για τον επιχειρηματία, ο οποίος το καλοκαίρι του 2019 πραγματοποίησε στον κήπο του κι ένα μεγάλο πάρτι για τα εγκαίνια του που έγραψε ιστορία στο Μενίδι. Εκεί προκειμένου να του ευχηθούν τα μοντέλα Κώστας Φραγκολιάς και Γιώργος Μανίκας.

gym1
gym7
gym8
gym
gym4
gym3
gym6

 

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Αναφορικά με την υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος απήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή του Πικερμίου, παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας».

protothema.gr