Απόδραση – Αυτή η παραλία 2,5 ώρες μακριά από την Αθήνα έχει κρυστάλλινα νερά σαν τους Παξούς
1 year, 28 days ago
6

Εκτός από τις παραλίες της Αττικής που είναι κοντινές και προσφέρονται για μονοήμερες εκδρομές, αν επιλέξεις να κάνεις λίγα χιλιόμετρα περισσότερα, μπορείς να βρεις ακόμη περισσότερους παράδεισους.

Κρυστάλλινα νερά, ψιλή άμμος και τοποθεσίες που λίγοι επισκέπτονται.

Μιλάμε για μια παραλία στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αργολίδας, μόλις 2,5 ώρες μακριά από την Αθήνα.

Μπορείς να βρεθείς στην περιοχή για ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο και να απολαύσεις μπάνιο στην παραλία με τα κρυστάλλινα νερά και έναν ιδιαίτερο σχηματισμό χρωμάτων. Μιλάμε για μια μικρής έκτασης παραλία κοντά στην αμμουδιά Λεπίτσα στην Αργολίδα.

Οι εικόνες που θα δεις από ψηλά μιλούν από μόνες τους.

Μια κρυφή παραλία στην Αργολίδα 2,5 ώρες μακριά από την Αθήνα

Η μικρή παραλία στην Αργολίδα δεν είναι εύκολα προσβάσιμη ή πολύ γνωστή. Αυτό την καθιστά ακόμη πιο όμορφη μιας και δε θα δεις ποτέ πολύ κόσμο. Μπορείς να την προσεγγίσεις είτε με τα πόδια από την διπλανή παραλία Λεπίτσα είτε με σκάφος.

Αποτελεί μια διαφορετική παραλία της Αργολίδας γιατί έχει κρυστάλλινα, γαλάζια και διάφανα νερά πράγμα που δεν συναντάς τόσο συχνά σε αυτή την πλευρά της Πελοποννήσου.

Με το που θα φτάσεις θα θαμπωθείς από την καθαρότητα των νερών αλλά και από την αφράτη άμμο. Μια υφή που ξεχωρίζει ακόμη και όταν μπαίνεις στο νερό. Προφανώς δεν μιλάμε για μια οργανωμένη παραλία. Άρα αν θες να μείνεις εκεί για ώρες θα πρέπει να έχεις μαζί ομπρέλα, ψάθα και ό,τι άλλο χρειαστείς. Μπορείς πάντα να πηγαίνεις στην διπλανή παραλία αν θες περισσότερη οργάνωση ή περισσότερο κόσμο.

Πάρε μια γεύση από το βίντεο του καναλιού haanity στο Youtube…