Αποκάλυψη MEGA: Το στοιχείο που προδίδει την εγκληματική ενέργεια σε Μαλένα και Ίριδα
1 year, 9 months ago
6

Πρόκειται για ένα από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο πόρισμα

Μία νέα συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA σχετικά με το τελικό πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα.

Χθες Δευτέρα παραδόθηκε το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα αναφορικά με τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ύπαρξη πληγών από νύχια στο πρόσωπο των κοριτσιών

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος ανάμεσα στους 10 λόγους που επικαλούνται οι ιατροδικαστές για να αποδείξουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για θανάτους που οφείλονται σε παθολογικά αίτια, είναι η ύπαρξη πληγών από νύχια στο πρόσωπο των κοριτσιών, ιδίως στη Μαλένα.

  • Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση Δασκαλάκη για το πόρισμα «σοκ» των ιατροδικαστών

Σημειώνεται πως οι πληγές αποκλείεται να προκλήθηκαν από την διαδικασία ανάνηψης διότι ήταν άλλης μορφής και γιατί το παιδί ήταν ήδη νεκρό, όπως και το γεγονός να τα προκάλεσε το ίδιο στον εαυτό του.

Αυτήν την ώρα καταθέτει στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδερφή της 33χρονης κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Με την κατάθεση της αδερφής της ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος καταθέσεων από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, τα οποία τελικά δολοφονήθηκαν.