Αποπλάνηση ανήλικης σε ξενοδοχείο: Πώς κατάφερε να πείσει την 14χρονη να τον ακολουθήσει
2 years, 2 months ago
6

Ποιος ο ρόλος δύο ακόμη ατόμων που μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου;

Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη ενός 40χρονου, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να έχει παρασύρει 14χρονη σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Ομόνοια.

Οι γονείς της ανήλικης έψαχναν το κορίτσι που είχε φύγει από το σπίτι της από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν η πρώτη φορά που το κορίτσι το είχε σκάσει από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος κατηγορούμενος, οικογενειακός φίλος της μητέρας της 14χρονης, την προσέγγισε και με τη δικαιολογία να μην περιπλανιέται μόνη της στους δρόμους της Δυτικής Αττικής, την παρέσυρε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Οι φωτογραφίες και οι κάμερες που «έκαψαν» τον 40χρονο

Η μητέρα της εντόπισε στο Instagram της κόρης της μια ανάρτηση όπου έδειχνε πού ήταν και με ποιον και κατόπιν έκανε την καταγγελία στις Αρχές.

Στους αστυνομικούς είπε: «Κατάλαβα από story στο instagram ότι η κόρη μου ήταν μαζί του σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να σκεφτώ τι της είχε κάνει. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100 και όταν έφθασα στο ξενοδοχείο ήταν εκεί και οι αστυνομικοί. Όταν μας είδαν, ο 40χρονος προσπάθησε να φύγει».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν ακούμπησε το κορίτσι, ωστόσο η μητέρα της 14χρονης ανέφερε ότι ο 40χρονος είχε ξαναβγεί με την κόρη της.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή και στη συνέχεια προφυλακίστηκε με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη.

Οι αρχές διερευνούν τον ρόλο δύο ακόμα ατόμων

Οι αρχές σύμφωνα με το Star διερευνούν τον ρόλο δύο ακόμη ατόμων που φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής να μπαίνουν στο δωμάτιο με το κορίτσι.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγεί στο κορίτσι από το καλοκαίρι. Όταν παρακολούθησε η μητέρα τη μικρή και τους εντόπισε, εκείνος της είπε ότι τη βλέπει σαν παιδί του.

Η 14χρονη εξετάζεται από γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο.

http://in.grin.gr