Αργολίδα:Τον σκότωσαν και τον έκρυψαν κάτω από το κρεβάτι–Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας
10 months, 28 days ago
6

Η στυγερή δολοφονία του άτυχου άντρα μέσα στο σπίτι του σοκάρει την Αργολίδα – Οι δράστες τον σκότωσαν με μαχαίρι και άφησαν το πτώμα κάτω από το κρεβάτι – Η αστυνομική έρευνα προχωράει και τα αρχικά δεδομένα αρχίζουν να ανατρέπονται – Γιατί εστιάζουν στους συγγενείς του 52χρονου – Η πονεμένη ιστορία του θύματος

Ένα άγριο έγκλημα που αναστατώνει την Αργολίδα. Μια στυγερή δολοφονία ενός 52χρονου άντρα που βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, κάτω από το κρεβάτι του σπιτιού του. Ένα θρίλερ που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τα αρχικά δεδομένα να ανατρέπονται.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τον άτυχο άνδρα εντόπισε νεκρό ο αδερφός του, που του πήγαινε φαγητό μαζί με άλλο ένα άτομο. Τον βρήκαν κάτω από το κρεβάτι χτυπημένο θανάσιμα με αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο. Χτυπήματα πιθανότατα από μαχαίρι, που του επέφεραν το θάνατο, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο.

Ανατροπή των αρχικών δεδομένων για τη δολοφονία

Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού. Πιθανότερο κίνητρο θεωρήθηκε η ληστεία αλλά οι έρευνες της αστυνομίας σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες στρέφονται στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος καθώς κάποια κομμάτια του παζλ δεν φαίνεται να ταιριάζουν με το σενάριο της ληστείας.

Στο σημείο του εγκλήματος βρίσκεται κλιμάκιο της σήμανσης από το τμημα ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας. Το σπίτι βρέθηκε άνω – κάτω αλλά οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια κίνηση που αποκλειστικό στόχο θα είχε τον αποπροσανατολισμό της έρευνας. Οι δράστες δηλαδή να το έκαναν να μοιάζει με ληστεία για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού. Ένας άνθρωπος που ανέβαινε το δικό του Γολγοθά και έμελλε να βρει ένα τέλος φρικτό.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν ύποπτες κινήσεις, ούτε είχαν διαπιστώσει κάτι περίεργο τις τελευταίες μέρες. Άκουσαν τις φωνές του αδερφού του και όταν βγήκαν από τα σπίτια τους, έμαθαν αυτό που είχε συμβεί.