Avεiπωτη Tpαγωδiα: Νεκρή η καθηγήτρια Θάλεια Καρακατσάνη, θλίψη στη Ρόδο
2 years, 1 month ago
6

Έφυγε απροόπτως από τη ζωή η Θάλεια Καρακατσάνη η καθηγήτρια πανεπιστημίου από τη Ρόδο σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους της.

 

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε το πανεπιστήμιο Frederick, για το θάνατο της καθηγήτριας Θάλειας Καρακατσάνη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, «το Frederick εκφράζει βαθιά θλίψη για τον αδόκητο χαμό της Δρος Θάλειας Καρακατσάνη, συνεργάτιδας του Πανεπιστημίου επί σειρά ετών στο γνωστικό αντικείμενο της Αναπτυξιακής Ψυχολογιας στο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Ειδικής Αγωγής».

Η Θάλεια Καρακατσάνη, σημειώνει «ήταν κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Κλινική Παιδική και Οικογενειακή Ψυχολογία, από το Cerebra Center for Neurodevelopmental Disorders University of Birmingham. Εργάστηκε ως Αναπληρώτρια Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton, UK. και Αναπληρώτρια Λέκτορας στο Open University, UK».

Η ανακοίνωση της αιφνίδιας και πρόωρης απώλειας της καθηγήτριας Θάλειας Καρακατσάνη βύθισε σε θλίψη την κοινωνία της Ρόδου .

 

Οι κομματικές επιτροπές της ΝΔ , ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΕ σε έκτακτες συνεδριάσεις τους, δια περιφοράς αποφάσισαν από κοινού τα κάτωθι:

Να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στο σύζυγό της κ. Αντώνη Χρήστου και όλα τα μέλη της οικογένειάς της .
Να παραστούν εκπρόσωποι στην εξόδιο ακολουθία την Τρίτη στις 11 το πρωί στην Παναγιά – Καθολική της Κρεμαστής.
Να κατατεθεί αντί στεφάνου χρηματικό ποσόν στο χαμόγελο του Παιδιού εις μνήμην της.
Να αναγνωστεί το παρόν στην εξόδιο ακολουθία
και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Υποδειγματική σύζυγος και καθηγήτρια.

 

Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει στην εκπαιδευτική κοινότητα, μια πολύχρονη παρουσία με πολλά θετικά πρόσημα ευαισθησίας , αγάπης , εργατικότητας και ανθρωπιάς.

Αιωνία της η μνήμη.

enimerotiko.gr