Χαλάνδρι – Η τελευταία ανάρτηση της δράστριας πριν στήσει καρτέρι στον οφθαλμίατρο
2 years, 5 months ago
6

Οικογενειακό υπόβαθρο και κίνητρο, όπως προκύπτει, έχουν οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Χαλάνδρι με θύμα έναν γιατρό και δράστρια πρώην σύντροφό του.

Το θύμα είναι ένας οφθαλμίατρος με δύο παιδιά που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την επιτιθέμενη και μαζί απέκτησαν παιδί, το 12χρονο κοριτσάκι. Ωστόσο, έπειτα από εντάσεις μεταξύ τους, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

Ο γιατρός παρά τη σκληρή αντιδικία και τους νόμους για τα παιδιά εκτός γάμου, όχι μόνο αναγνώρισε το παιδί, αλλά πήρε και την επιμέλεια και το μεγάλωνε μαζί με τη σύζυγό του.

Η δράστιδα φαίνεται πως δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση της Δικαιοσύνης και οι τσακωμοί μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων με τον οφθαλμίατρο ήταν συνεχείς, όπως προκύπτει άλλωστε από αναρτήσεις της ίδιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Μάλιστα, δύο ημέρες πριν επιτεθεί στον πρώην σύντροφό της, ζητούσε βοήθεια από τους χρήστες του Facebook να «σώσουν το ανήλικο παιδί της από τους απαγωγείς του». Εκτόξευε, δε, βέλη κατά της εισαγγελίας ανηλίκων για τους χειρισμούς της.

«Το παιδί μου από τότε έως σήμερα παραμένει στους κακοποιούς, δεν άλλαξε τίποτα . Με την συγκατάθεση της Εισαγγελέως ανηλίκων το παιδί μου που απέκτησα εκτός γάμου παραμένει μακριά μου χωρίς καμία επαφή μαζί μου και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και την σύζυγο αυτού» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, μάλιστα, η δράστιδα αποκαλούσε τον οφθαλμίατρο «βιαστή της».

Η ανάρτησή της