Χαλάνδρι – Τη Δευτέρα αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ ο 68χρονος – Μαρτυρία «φωτιά» για την επίθεση
2 years, 4 months ago
6

Αποσωληνώθηκε ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος δέχθηκε ένοπλη επίθεση από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι, ωστόσο παραμένει στην εντατική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Μετά το πολύωρο χειρουργείο έχουν αποκατασταθεί οι τραυματισμοί από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε από την εικαστικό και αν όλα πάνε καλά, σύμφωνα με το MEGA, θα βγει τη Δευτέρα από την Εντατική.

Όπως δηλώνουν οι γιατροί, ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του και κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, είτε κατά τη διάρκεια της χειρουργείου, ενώ θα περάσουν αρκετές ημέρες, ίσως και μια εβδομάδα για να μπορέσουν να πουν ότι διέφυγε τον κίνδυνο.

Αποκλειστική μαρτυρία για την ενέδρα

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν πως προμηθεύτηκε το περίστροφο η κατηγορούμενη. Συγγενής της ωστόσο, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, υιοθετεί τη θέση της 49χρονης ότι το όπλο ανήκει στον 68χρονο γιατρό.

«Το όπλο είναι του γιατρού. Και στην πάλη επάνω επειδή αυτός της είχε πει μη με ενοχλείς, μη μου βγεις μπροστά, το έβγαλε ο ίδιος και στην πάλη επάνω πήγε να του πάρει το όπλο και εκπυρσοκρότησε και αυτοτραυματίστηκε. Μια κοπέλα τόσο όμορφη, τόσο εμφανίσιμη θα χαράμιζε τη ζωή της να πάει φυλακή;» αναρωτιέται η συγγενής της.

Η 49χρονη κατηγορεί τον γιατρό ότι της είχε στερήσει κάθε επαφή με την κόρη της.

«Στη μικρή λένε κακές κουβέντες για τη μητέρα της, την παρουσιάζουν σαν τέρας για να απομακρύνουν τη μικρή από τη μητέρα. Η ξαδέρφη μου λάτρευε απίστευτα την κόρη της. Για αυτό και τώρα έχει ξεφύγει, έχει ψυχολογικά προβλήματα επειδή της πήραν την κόρη. Η κόρη της ήταν η ζωή της», συμπληρώνει.

Η εικαστικός τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή μετά την προθεσμία που πήρε για να απολογηθεί.