Χαλκίδα: Καταδίκη για τον νταή που έριξε τη σύντροφό του στη θάλασσα
3 years ago
6

«Καμπάνα» έριξε το Αυτόφωρο στον 30χρονο που έγινε πρωταγωνιστής ενός πρωτοφανούς περιστατικού την Τρίτη στην Χαλκίδα, όταν καυγάδισε με την 45χρονη σύντροφό του και την πέταξε στη θάλασσα, καθώς τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή.

Ο νεαρός «νταής» άσκησε έφεση στην πρωτόδικη ποινή και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η υπόθεση θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, όταν ο 30χρονος και η 45χρονη άρχισαν να διαπληκτίζονται μέσα στο αυτοκίνητο του πρώτου. Ξαφνικά, ο 30χρονος σταμάτησε κοντά στο εργοστάσιο τσιμέντων της περιοχής, έβγαλε βίαια την 45χρονη από το όχημα, την έσυρε προς την θάλασσα και την πέταξε χωρίς δισταγμό στο παγωμένο νερό!

Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε ενώ η σοκαρισμένη γυναίκα κατάφερε να βγει μουσκεμένη ως το κόκκαλο και τρέμοντας από το κρύο στην στεριά και να καταγγείλει

το βίαιο περιστατικό στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας, άνδρες της Ασφάλειας του οποίου συνέλαβαν τον δράστη που έμεινε στα κρατητήρια η την Παρασκευή που εκδικάστηκε η απίστευτη υπόθεση.