Χανιά: Προφυλακιστέος ο 35χρονος κτηνοτρόφος για τον βιασμό 14χρονης
2 years, 10 months ago
6

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος κτηνοτρόφος, που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στην Κίσσαμο.

Σήμερα το πρωί ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί, με την απολογία να διαρκεί περισσότερο από δύο ώρες.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον άνδρα είναι μεταξύ άλλων βιασμός κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος κατηγορείται ότι μέσω facebook και instagram προσπαθούσε να προσεγγίσει κορίτσια και με επιμονή, μηνύματα και υποσχόμενος διάφορα, προσπαθούσε να τις πείσει να συναντηθούν ώστε στη συνέχεια να συνευρεθούν.

Ο άνδρας την Παρασκευή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Σημειώνεται ότι η δράση του 35χρονου φαίνεται να επεκτεινόταν σε κορίτσια από όλη την Κρήτη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ένα από τα κορίτσια πείστηκε συνάντησε τον 35χρονο με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει. Εκεινη τότε ήταν 16 χρόνων. Όταν στη συνέχεια το κορίτσι αρνήθηκε να τον ξανασυναντήσει, αυτός άρχισε να την εκβιάζει ότι θα δημοσιοποιούσε άσεμνο υλικό δικό της, αναγκάζοντάς την έτσι με τη βία και παρά τη θέλησή της σε seξουαλική πράξη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της αστυνομίας του Α.Τ. Κισάμου. Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε έρευνα καθώς υπήρχαν πληροφορίες για παράνομη δράση του 35χρονου. Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί της Κισάμου ανακάλυψαν ότι το κινητό του ήταν γεμάτο με άσεμνες φωτογραφίες, βίντεο και ηχογραφήσεις ανήλικων κοριτσιών.

Στη συνέχεια κάλεσαν τα κορίτσια να καταθέσουν τι γνωρίζουν και εκείνα είπαν πώς τα είχε προεγγίσει. Ένα από αυτά, το τότε 16χρονο κορίτσι, νυν ενήλικη, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την είχε πείσει να τον συναντήσει με αποτέλεσμα να την αποπλανήσει και εκβιάζοντάς την μετά να τη βιάζει.

Πηγή: FlashNews