Χανιά: Στους δρόμους οι κάτοικοι μετά τις καταστροφές -Έκκληση για αποκατάσταση των ζημιών
1 year, 15 days ago
6

Την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία και η βατότητα στο οδικό δίκτυο των Χανίων, που επλήγη βαρύτατα από την πρόσφατη κακοκαιρία, ζητούν κάτοικοι χωριών του Πλατανιά από την Αντιπεριφέρεια Χανίων. 

Οι κάτοικοι των χωριών Αλικιανός, Σκινές, Φουρνές, Κουφός και Βατόλακκος, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας. 

Αντιπροσωπεία των κατοίκων, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη στον οποίον παρέδωσαν ψήφισμα και ζητούν την άμεση και ασφαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας μεταξύ των χωριών της περιοχής, την αποκατάσταση της κυκλοφορίας προς το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο, καθώς και την αποκατάσταση της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη που κατέρρευσε από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων ενημέρωσε την αντιπροσωπεία των κατοίκων για τις ενέργειες που έχουν γίνει, αλλά και για αυτές που δρομολογούνται σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει, ενώ αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της αντιπεριφέρειας και την ιεράρχηση των έργων και παρεμβάσεων που απαιτούνται.