“Χείμαρρος” Νικολέττα Ράλλη για Σπυροπούλου: «Κανείς δεν λέει ότι είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»
30 days ago
6

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε χωρίς περιστροφές, στην εκπομπή της στο OPEN, πριν μερικούς μήνες, για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή τα όσα δήλωσε σχετικά η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

 

Όπως είχε υπογραμμίσει η ηθοποιός και παρουσιάστρια «συγνώμη έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά ένα πράγμα που με ρωτάει ο κόσμος είναι “πώς είναι δυνατόν να έχουν ακουστεί πράγματα για διάφορους και να μην έχουν ακουστεί στην τηλεόραση”. Συγνώμη εγώ δεν είπα τις προάλλες ότι για ένα παρά πολύ σοβαρό πρόβλημα που είχα; Δεν αναμεταδόθηκε από τα μέσα όπως θα έπρεπε. Είναι πιο ενδιαφέρον δηλαδή ένας αδιάφορος γάμος ή ένα αδιάφορο κουτσομπολιό. Το ξέρεις ότι με πήρε ένα παιδί και έκλαιγε; Με ρώτησε δεν σας πήραν να σας ρωτήσουν για ποια λέγατε; Όχι γιατί ο ένας καλύπτει τον άλλον. Έχετε ρωτήσει ποτέ τα παιδιά πίσω από τις κάμερες αν κάποια παρουσιάστρια η κάποιος διευθυντής πότε τους έβαλε τις φωνές επειδή είναι τρελός;”».

Η Νικολέττα Ράλλη για τη σχέση που είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με καναλάρχη

Και συμπλήρωσε η Νικολέττα Ράλλη «και να σου πω και κάτι, τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω ότι τη συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες».

 

Η δυσάρεστη εμπειρία της Νικολέττας Ράλλη στη δουλειά

Στη συνέχεια, φορτισμένη, μίλησε για τη δική της απόλυση και στη δυσκολία να ξαναβρεί δουλειά, επισημαίνοντας «να μην φοβάσαι να χάσεις τη δουλειά σου και δεν το λέω επειδή είμαι η Ωνάση και σας το λέω αυτό εκ του ασφαλούς και εγώ έχασα δυο χρόνια τη δουλειά μου κι όχι επειδή ήμουν μάνα, για άλλους λόγους και μακάρι να μπορούσα να βγω να πω το γιατί με είχαν παγιδεύσει και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά δουλειά. Έδινα το χέρι και την επόμενη μέρα δεν με έπαιρναν ποτέ για δουλειά. Είναι μορφή κακοποίησης, είναι μορφή κλίκας. Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου, αλλά επειδή ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι δημόσιες σχέσεις».

 

 Enimerotiko.gr