Χριστουγεννιάτικο δείπνο αγάπης για την Ελπίδα -Ολα όσα έγιναν, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η πριγκίπισσα Αικατερίνη και οι καλεσμένοι [εικόνες]
1 year, 2 months ago
6

Ένα Χριστουγεννιάτικο Δείπνο αγάπης για την στήριξη των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με την συμμετοχή του αγαπημένου καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη, διοργάνωσαν, για τρίτη συνεχή χρονιά, φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Hilton.

Για ακόμα μια χρονιά, την ίδια ημερομηνία όπως και πέρυσι, η νέα γενιά στήριξε έμπρακτα το έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και της Προέδρου του κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, καθώς η φετινή εκδήλωση διοργανώθηκε για την στήριξη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και την αγορά υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για να λειτουργήσει η Μονάδα ως Κέντρο Αριστείας.  

Επικεφαλής της οργάνωσης της εκδήλωσης, στην οποία έδωσε δυναμικό «παρών» η νέα γενιά, ήταν οι φοιτητές Παντελής Καλογεράκος, Αμαλία Κούστα και Γιώργος Μωραϊτάκης, οι οποίοι, στην έναρξη της βραδιάς παρέδωσαν συμβολικά στην κυρία Βαρδινογιάννη μια καρδιά, η οποία, όπως χαρακτηριστικά της είπαν, «συμβολίζει την καρδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ που εδώ και 28 χρόνια, με πρωτοβουλία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη χτυπά δυνατά για τα παιδιά με καρκίνο».

Αμαλία Κούστα, Παντελής Καλογεράκος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Γιώργος Μωραϊτάκης, Κατερίνα Καραβάτου

Συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τόσο τα παιδιά για την πολύτιμη στήριξή τους, όσο και όλους τους παρευρισκόμενους για την αγάπη τους στα παιδιά.  «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων σημαίνει αγάπη, αλληλεγγύη, κατανόηση και κοινωνική προσφορά, σημαίνει ελπίδα . Αυτές οι αξίες είναι διάχυτες σε αυτή την αίθουσα απόψε, όπως και σε ολόκληρο το  έργο μας στο πλευρό των παιδιών και των συνανθρώπων μας. Η σκέψη μας βρίσκεται διαρκώς κοντά τους καθώς μάχονται για τη ζωή τους, για τις οικογένειές τους, για την αξιοπρέπειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκαν ενημερωτικά βίντεο για την δράση της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και η νέα καμπάνια του Συλλόγου, που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για τον παιδικό καρκίνο, με την συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων του αθλητισμού και συγκεκριμένα των Γιάννη Αντετοκούμπο, Λευτέρη Πετρούνια, Άννας Κορακάκη, Νίκου Κακλαμανάκη, Μαρίας Σάκκαρη και Σοφίας Μπεκατώρου.

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το οποίο ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους που δεν σταμάτησαν να σιγοτραγουδούν στον ρυθμό των μεγάλων επιτυχιών του δημοφιλούς ερμηνευτή. Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τραγούδησε και η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή, στηρίζοντας και εκείνη την «ΕΛΠΙΔΑ».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενθουσίασε το κοινόΜελίνα Μακρή

Τον συντονισμό της βραδιάς έκανε η παρουσιάστρια κυρία Κατερίνα Καραβάτου.

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κατερίνα Καραβάτου

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ρίτα Μωραϊτάκη, Πριγκίπισσα ΑικατερίνηΠριγκίπισσα Αικατερίνη, Πρίγκιπας Αλέξανδρος, Μαριάννα Β. ΒαρδινογιάννηΜαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Έλενα ΛυμπερηΜελίνα Δασκαλάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Μανώλης Παπασάββας, Δημήτρης ΘάνοςΑθανασία Μαρινάκη, Αλίνα ΜινέτταΝτόρα Δημοπούλου, Δημήτρος Θάνος, Μανώλης Παπασάββας, Αφροδίτη ΠλακιωτάκΤζωρτζίνα Έλληνα, Ντίνα Πριτσιβέλη, Αλίνα Μινέττα, Ντόρα ΔημοπούλουΑιτερίνη Μεταξωτού, Ελένη Σαμαρά, Μπέκυ ΣτραβελάκηRichard και Eia JacksonΓρηγόρης Κανόνης, Κλαίρη Τσαβλίρη - ΚανόνηΗ Σοφία Κούστα με τις κόρες της