Χρυσή Αυγή: Οργή για τους ναζιστικούς χαιρετισμούς μέσα στην δικαστική αίθουσα “Τι αστυνομία είστε ρε; Μαζέψτε τους φασίστες! Δεν ντρέπεστε λίγο;”, ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα
1 year, 6 months ago
6

Οργή προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τους ναζιστικούς χαιρετισμούς μέσα στη δικαστική αίθουσα, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο Γιάννης Λαγός, ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι υποστηρικτές τους επιχείρησαν να κάνουν σόου μέσα στο δικαστήριο. Οι τελευταίοι μάλιστα δεν μπόρεσαν να κρύψουν… τον ενθουσιασμό τους όταν τους είδαν από κοντά.

Κάποιοι από τους υποστηρικτές των χρυσαυγιτών, που βρίσκονταν στο ακροατήριο, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φώναξαν συνθήματα, άλλοι έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να καταγράψουν τους κατηγορουμένους και κάποιοι άλλοι χαιρέτισαν ναζιστικά, παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο σημείο και δεν αντέδρασαν ώστε να τους απομονώσουν.

Οι εικόνες ντροπής, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσαν ένταση μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου παρίστατο η Μάγδα Φύσσα και φίλοι του δολοφονημένου γιου της, του Παύλου.

“Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους Ναζί” φώναξαν οι φίλοι του, ενώ η Μάγδα Φύσσα ξέσπασε και διαμαρτυρήθηκε έντονα στους αστυνομικούς που ήταν παρόντες στην αίθουσα: “Τι αστυνομία είστε ρε; Μαζέψτε τους φασίστες! Δεν ντρέπεστε λίγο;”, είπε χαρακτηριστικά.

Χρυσή Αυγή
Ναζιστικοί χαιρετισμοί μέσα στην δικαστική αίθουσα. Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Χρυσή Αυγή
Χειροκροτήματα από τους υποστηρικτές Λαγού και Κασιδιάρη. Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Μάγδα Φύσσα
Η Μάγδα Φύσσα βρισκόταν μέσα στην δικαστική αίθουσα. Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

enikos.gr