Δασκαλάκης: Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και πολλά σε βάρος της Ρούλας – Είμαστε σε σοκ
1 year, 11 months ago
6

Ο 30χρονος δήλωσε παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή)

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε εξερχόμενος της ανακρίτριας έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο 30χρονος, ο οποίος έχει πάρει αποστάσεις από την εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, δηλώνοντας παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή).

Η κίνηση του Δασκαλάκη στην πράξη σημαίνει ότι η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, που θα βρεθεί στο εδώλιο της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της ίδιας της κόρης της, απέναντί της, εκτός από τους δικαστές, θα έχει τον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο.

Σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους τόνισε πως «είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα – υπόδειγμα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μου είχε δώσει κανένα δείγμα, είμαστε σοκαρισμένοι, είμαστε συνεργάσιμοι με τις αρχές».

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι τώρα υπήρχαν δύο ιατροδικαστικές εξετάσεις που δεν έδειχναν εγκληματολογική ενέργεια.

Παράλληλα, διέψευσε τα περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας, ενώ αναφερθείς στο θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, δήλωσε ευχαριστημένος που οι αρχές ερευνούν το θέμα «για να φανεί η αλήθεια».

Ερωτηθείς αν η Ρούλα Πισπιρίγκου του έχει τηλεφωνήσει, ο ίδιος παραδέχτηκε πως την πρώτη φορά τής απάντησε στο τηλέφωνο, ενώ μετά όχι.

«Τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδιάσειστα και πολλά, δεν έχω να της πω κάτι» κατέληξε.

Περισσότερα σε λίγο

in.gr