Διαδήλωση μελών του ΠΑΜΕ μέσα στα γραφεία της ΓΣΕΕ
2 months, 4 days ago
6

Διαδήλωση μέσα στα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, πραγματοποιούν αυτή την ώρα σωματεία και εργαζόμενοι, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Αυτή την στιγμή μέσα στα Κεντρικά Γραφεία της ΓΣΕΕ στην Αθήνα, διαδηλώνουν και ενημερώνουν τους εργαζόμενους όλης της χώρας δεκάδες σωματεία και εργαζόμενοι.

Απαιτούν: ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους από κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ξεμπερδέψουμε εδώ και τώρα από την σαπίλα και την σήψη της εργοδοτικής μαφίας, να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας των νόθων και των ανύπαρκτων συνδικάτων.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ»

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης, σημειώθηκαν επεισόδια μέσα στον χώρο όπου σε λίγες ώρες θα ξεκινούσαν οι εργασίες του συνεδρίου της ΓΣΕΕ, στη Ρόδο.

Περίπου 200 άτομα που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο συνεδριακό κέντρο, με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια και να τραυματιστούν, κατά πληροφορίες, τέσσερα άτομα. 

Το ΠΑΜΕ από την πλευρά του υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι η ΓΣΕΕ είχε επιστρατεύσει για το συνέδριο μπράβους, ποινικούς και τραμπούκους.