Διαμαρτυρία συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας στη Βουλή [εικόνες & βίντεο]
10 months, 7 days ago
6

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή και πορεία μέχρι την Ηρώδου Αττικού πραγματοποιούν αυτήν την ώρα περίπου 200 συνταξιούχοι της Εθνική Τράπεζας. 

Στόχος των συνταξιούχων ήταν να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και κλούβες έχουν αποκλείσει την πρόσβαση.

Οι συνταξιούχοι της ΕΤΕ ζητούν τη συνέχιση καταβολής της επικουρικής σύνταξης η οποία έχει να καταβληθεί από τον Νοέμβριο του 2017 με την αιτιολογία ότι οι πόροι της Τράπεζας δεν επαρκούν.

Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι η διοίκηση της τράπεζας «τους κλέβει τις ζωές» μη καταβάλλοντας όσα δικαιούνται μετά από χρόνια ασφάλισης.

Διαμαρτυρία συνταξιούχων της ΕΤΕΣτόχος ήταν να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και κλούβες έχουν αποκλείσει την πρόσβασηΟι συνταξιούχοι της ΕΤΕ ζητούν τη συνέχιση καταβολής της επικουρικής σύνταξηςΚαταγγέλλουν ότι η διοίκηση της τράπεζας «τους κλέβει τις ζωές» μη καταβάλλοντας όσα δικαιούνται μετά από χρόνια ασφάλισηςΔιαμαρτυρία στο κέντρο της ΑθήναςΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή και πορεία μέχρι την Ηρώδου Αττικού πραγματοποιούν αυτήν την ώρα περίπου 200 συνταξιούχοι της Εθνική ΤράπεζαςΠερίπου 200 συνταξιούχοι είναι συγκεντρωμένοι