Δίκη Φιλιππίδη: «Θα είμαστε παρόντες με τη Λένα στην απολογία του» λέει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης «Περιμένουμε να δούμε τι θα πει» δήλωσε για την απολογία του κατηγορουμένου τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου
1 year, 2 months ago
6

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τη σχέση του με τη Λένα Δροσάκη και σχολίασε πώς αντιμετωπίζουν μαζί τον δικαστικό αγώνα της συζύγου του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου και αναφέρθηκε στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη που έρχεται τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

«Χρειάστηκε να είμαι δίπλα στη Λένα Δροσάκη και να τη στηρίξω σε όλη αυτή τη διαδικασία. Η Λένα δεν είχε όλη αυτή την εμπειρία που είχα εγώ, όπως και άλλοι άνθρωποι που παρακολουθούν τη δίκη, να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Ήταν μάρτυρας και ο μάρτυρας απαγορεύεται να παρακολουθήσει τη δίκη για την οποία θα καταθέσει. Όποτε, ό,τι και να σου μεταφέρουν ως κλίμα, ως σχόλιο, δεν είναι το ίδιο πράγμα» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δήλωσε: «Η κατάθεσή της ήταν συγκλονιστική ούτως ή άλλως, όπως και οι άλλες καταθέσεις. Συναισθηματικά ήταν φορτισμένη, και όταν έφτανε σε αυτόν τον διάδρομο για να καταθέσει ήταν σαν να έμπαινε σε ένα «λουσμένο φως», όπως είπε η ίδια, σαν να έφευγε από το σκοτάδι και να πήγαινε στο φως, στην αρχή της κατάθεσης».

 pronews.gr 

Για το εάν θα παραβρεθούν στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, ανέφερε πως «από την στιγμή που δεν είναι κεκλεισμένων των θυρών, μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει. Θα είμαστε παρόντες. Έχει τελειώσει η κατάθεσή της και μπορεί να παρακολουθήσει. Σαφώς και περιμένουμε να ακούσουμε τι θα πει ο Φιλιππίδης, είναι η πιο σημαντική κατάθεση γιατί οδηγείται η δίκη στο τέλος. Εμείς ακούμε τους δικηγόρους και άλλο αυτό που ακούγεται και μεταφέρεται, άλλο αυτό που συμβαίνει μέσα στη δίκη».