«Δικός μας είναι αυτός;» – Η νέα ατάκα του Τσίπρα στο Μάτι
6 months, 12 days ago
6

Τελικά η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μάτι την Τρίτη 27/11 θα μείνει στην ιστορία από τις ατάκες αλλά και τις απορίες του Πρωθυπουργού.

Εκτός από το «θα τα σπατάλαγες» που δημιούργησε σάλο και ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια που είπε ο κ. Τσίπρας σε μία πυρόπληκτη γυναίκα για τα 2.000 ευρώ υπήρξε και άλλο περιστατικό.

Προς το τέλος του βίντεο που κατέγραψε με το κινητό του κάποιος από τους παρευρισκόμενους όταν δέχθηκε μία ερώτηση για το χρονοδιάγραμμα των έργων, ο Πρωθυπουργός γύρισε στην κυρία δίπλα του και την ρώτησε «δικός μας είναι αυτός;».

Φαίνεται να παίρνει καταφατική απάντηση και με χαρά δέχθηκε την ερώτηση ανακουφισμένος και σίγουρος ότι δεν έχει πέσει πάνω σε κάποιον απρόσκλητο επισκέπτη.

Οι αντιδράσεις στο twitter

Η δήλωση του Πρωθυπουργού δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από το twitter. Το πάρτι ήταν άνευ προηγουμένου και φυσικά το hashtag δεν ήταν τίποτα άλλο από το θα_τα_σπαταλάγατε.

Δείτε μερικά από τα tweets:

To σκίτσο του Αρκά

Με ένα σκίτσο στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο ρακένδυτοι άνδρες σχολιάζει ο Αρκάς την κυνική φράση του Αλέξη Τσίπρα σε πυρόπληκτη στο Μάτι «και να έπαιρνες τα 2.000 θα τα σπατάλαγες». «Σπάταλε» είναι η μοναδική λέξη που εκστομίζει ο ένας ρακένδυτος στον άλλο σε μια ευθεία αναφορά στα περί «σπαταλάγατε» του Τσίπρα.