Διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στα Γρεβενά – Συνελήφθη 51χρονος που μαχαίρωσε 73χρονο και 45χρονη
1 year, 7 months ago
6

Στο Νοσοκομείο Γρεβενών νοσηλεύεται ένας 73χρονος ανδρας, σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς και μια 45χρονη γυναίκα, μετα από επίθεση που δέχτηκαν με μαχαίρι από τον 51χρονο συγκάτοικό τους, ο οποίος φιλοξενούνταν στην οικία των θυμάτων στην πόλη των Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η απόπειρα δολοφονίας σημειώθηκε μετά από καβγά που ξέσπασε για άγνωστο λόγο. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα και ενα τεταρτο μετά ο δράστης συνελήφθη. Ο 51χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Σήμερα (14-09-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών, συνέλαβαν 51χρονο ημεδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 73χρονου και μίας 45χρονης.

Ειδικότερα, σήμερα (14-09-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γρεβενά, ο 51χρονος ημεδαπός, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαιριού), τραυμάτισε τους προαναφερόμενους ημεδαπούς. Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω μαχαίρι.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών”.