Δείτε φωτογραφίες: Μια ωραία ατμόσφαιρα ο ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής
2 months, 22 days ago
6

Αγκαλιές, χαμόγελα, πηγαδάκια που άλλοτε δεν θα περίμενε κανείς ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν κυριάρχησαν στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής πριν από την έναρξη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της απερχόμενης βουλής Νίκος Βούτσης, υπουργοί πήραν από νωρίς θέσεις στις πρώτες σειρές των καθισμάτων, ενώ ιδιαίτερα χαμογελαστή εμφανίσθηκε η κυρία Ελενα Κουντουρά, που έχει εξασφαλίσει θέση στο ευρωκοινοβούλιο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Το παρών δίνει και ο -επίσης προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ- Τέρενς Κουίκ με σπορ εμφάνιση και χαλαρή διάθεση. Μάλιστα, ο κ.Κουίκ έσπευσε να αγκαλιάσει και να ασπασθεί την κυρία Κουντουρά: Μάλλον θα είχαν καιρό να πούνε, με δεδομένα τα ταξίδια του κ.Κουίκ ανά την υφήλιο.

Με σέλφι και χειραψίες όμως, κύλησε  η ώρα της αναμονής μέχρι την έναρξη της εκδήλωσης  για υπουργούς όπως ο Νίκος Παππάς.

Το παρών όμως δίνουν και στελέχη της «πλατιάς απεύθυνσης» όπως ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Θάνος Μωραϊτης και η Μαρία Ρεπούση.

Οι παρόντες πάντως, σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν τον κ.Τσίπρα όταν λίγα λεπτά πριν από τις δέκα το βράδυ πήρε τη θέση του στο βήμα, ενώ είχε προηγηθεί μια σειρά υπουργών, οι οποίοι παρουσίασαν το σχεδιασμό του κόμματος. Πάντως, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η επιλογή στην εξέδρα των ομιλητών να υπάρχουν ψηλά τραπεζάκια και σκαμπό, σαν αυτά που υπάρχουν συνήθως σε μπαρ και καφετέριες, όπου περίμεναν τη σειρά τους για να μιλήσουν οι υπουργοί και ο κ.Τσίπρας.

4825704

 

4825705
Οι σέλφι είναι must και στις κομματικές εκδηλώσεις
meg3
meg2
Πηγαδάκια με την Έλενα Κουντουρά
meg1
Κι άλλες αγκαλιές στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρώην υπουργό Τουρισμού
meg7
Όρθιος και εν αναμονή της έναρξης της εκδήλωσης ο Στέφανος Τζουμάκας
meg6
4825698
4825815
Χαμογελαστός ο κ.Θεοχαρόπουλος, προβληματισμένος πίσω του ο κ.Παππάς
meg5
Ο Δημήτρης Βίτσας με τους Νίκο Τόσκα και Γιάννη Τσιρώνη
meg4
Προβληματισμένη η Μαρία Ρεπούση με τον Παναγιώτη Παναγιώτου, δίπλα της
4825811
Η κυρία Έφη Αχτσιόγλου ανάμεσα στους Αλέξη Χαρίτση και Γιώργο Κατρούγκαλο
meg8
4825913
Ασπασμοί και χαμόγελα από τον κ.Τσίπρα προς την υπουργό Εργασίας

 

meg12
Ο υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος
meg11
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
meg10
meg9
Με την ασφαλή επιλογή μαύρου και λευκού η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου

 

meg19
Γελαστός ο κ.Κούλογλου, «θολή» η εικόνα του κ.Δρίτσα, ιδιαίτερα μετά τις φουρτούνες των προηγούμενων ημερών με την μετάταξη της θυγατέρας της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου
meg18
meg17
Και ο κ.Θάνος Μωραϊτης