Δολοφονία 19χρονου: Συγκλονίζει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης – Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
2 years, 1 month ago
6

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έφερε ο δολοφονημένος 19χρονος οπαδός του Άρη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA το θύμα της άγριας επίθεσης, τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02) στο Χαριλάου είχε δεχθεί χτυπήματα με τρομερή βαρβαρότητα.

Ο θάνατός του προήλθε από μαχαιριά που βγήκε τη μηριαία αρτηρία, ωστόσο, η εξέταση έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία θανάτου.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το μένος των δολοφόνων ήταν μεγάλο και η Αστυνομία Θεσσαλονίκης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση των δραστών και για να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Βρέθηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης στον 19χρονο

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την επίθεση, οι αρχές εντόπισαν το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης.

Το δολοφονικό όπλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης -στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ- λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία.

Ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ για εξέταση, ενώ τον 19χρονο, Άλκη Καμπανό, τον αναγνώρισε ο θείος του, ο οποίος είπε ότι «το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά». 

Τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και… τον σκότωσαν

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να πραγματοποιεί ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ήδη έχει στα χέρια της καταθέσεις από μάρτυρες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου νεαρού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα.

Ενώ οι πληροφορίες θέλουν να τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια να του επιτέθηκαν, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το χρονικό της φρικτής επίθεσης

Ο 19χρονος περπατούσε με φίλους του όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που κατέβηκαν από δύο αυτοκίνητα. Αρχικά τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Άλκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα που παρομοιάζονται με δρεπάνια.

Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ τα άλλα δύο παιδιά φέρουν τραύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο άτυχος 19χρονος είχε δεχτεί πολλά χτυπήματα, με την ιατροδικαστή να αναφέρει ότι πολύ δύσκολα θα έμενε στη ζωή, ακόμη και αν δεν κατέληγε απο αιμορραγία.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Αστυνομία στην παρέα του Άλκη που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, ήταν ακόμα δύο άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν και να γλυτώσουν από τους αδίστακτους δράστες.