Δολοφονία Άλκη: Εισαγγελική έρευνα μετά την καταγγελία Κούγια για την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη με το μαχαίρι
2 years, 1 month ago
6

Εισαγγελική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μετά τις αιχμές που άφησε ο Αλέξης Κούγιας, προβάλλοντας ανάρτηση του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη, μετά τον αγώνα με τον Άρη τον περασμένο Νοέμβριο

Πλέον, ο εισαγγελέας ζητά να εξακριβωθεί αν στοιχειοθετείται υποκίνηση με οποιονδήποτε τρόπο τέλεσης αδικήματος βίας στο πλαίσιο του αθλητικού νόμου.

Θυμίζεται πως ο ποινικολόγος παρουσίασε μία φωτογραφία με ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω σε ένα τραπέζι που είχε αναρτήσει στο Instagram ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ, στα τέλη Νοεμβρίου.

Δείτε βίντεο:

Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας «οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη μου έδωσαν μία εντολή σήμερα, να φθάσει η υπόθεση αυτή όσο πιο ψηλά μπορεί χωρίς καμία διάθεση εκδικήσεως».

«Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει» κατέληξε.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, δε, ο κ. Κούγιας, με αφορμή «after» εκπομπή, όπως λέει, αναφέρει:

Πληροφορήθηκα ότι πέντε «μπερδεμένοι» που έχουν κάνει πρόβλημά της καθημερινότητός τους και του επαγγέλματός τους τη ζωή μου, με αφορμή την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Αλκιβιάδη Καμπανού συζητούσαν χθες όλο το βράδυ για εμένα, χωρίς να τολμούν καν να πουν το όνομά μου, αναφέροντας μάλιστα και διάφορα ψέματα, μήπως και η after εκπομπή τους τσιμπήσει κανένα ποσοστό τηλεθέασης και από το 1 πάει στο 1,5%.

Δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί τους και το λόγο έχει η δικαιοσύνη.
Σωστά;
Σωστά.

Δυστυχώς, η προσπάθεια κατασυκοφαντήσεώς μου έγινε και από τον όμιλο Metropolis, που είναι υπάλληλοι οι δύο από τους πέντε, διότι κατόπιν εντολής του πατέρα, της μητέρας αλλά και της αδελφής του αείμνηστου Άλκη, δημοσιοποίησα το μαχαίρι που είχε αναρτήσει ο Γιώργος Σαββίδης και που χρησιμοποιείται για να ξεκοιλιάζονται άνθρωποι και γι’ αυτό η απάντησή μου θα είναι η προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη.

Σωστά;
Σωστά. -Όπως πήρε συνέντευξη από τη Σταρ Ελλάς και ο «δημοσιογράφος», ρωτώντας και απαντώντας ο ίδιος-.