Δολοφονία Άλκη: «Κάνουμε τον σταυρό μας που οι φίλοι του ζουν» – Η μαρτυρία Καπραβέλου
2 years, 2 months ago
6

Αυτό που είδαμε δεν είναι οπαδική βία είναι δολοφονική ενέργεια, λέει ο Διευθυντής ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος

Από θαύμα φαίνεται πως σώθηκαν οι δύο φίλοι του Άλκη μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν στη Χαριλάου, αναφέρει ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος. Δυστυχώς όπως δήλωσε ο Άλκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρός.

«Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε το σταυρό μας ακόμα στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς ήρθε το παιδί (σ.σ Άλκης) ήταν νεκρό…»

Αυτό που είδαμε, υπογράμμισε ο κ. Καπραβέλος, δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. «Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλος οπαδός, άλλο εγκληματίας».

Μπαράζ ελέγχων

«Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά» διαβεβαίωσε ο γιατρός.

Σημειώνεται ότι το μπαράζ ελέγχων της αστυνομίας σε οπαδικούς συνδέσμους επεκτάθηκε και στην Αθήνα, ενώ ενώπιον των εισαγγελικών αρχών της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν παράγοντες των τριών μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνδράμουν τις αρχές στην εξιχνίαση της δολοφονίας του άτυχου Άλκη.

Οι έρευνες για τη σύλληψη των συνεργών του 23χρονου βασικού υπόπτου συνεχίζονται ενώ έχουν γίνει συλλήψεις μετά από εφόδους σε συνδέσμους.

in.gr