Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι ζητάει η οικογένεια του δημοσιογράφου
2 years, 11 months ago
6

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι έλαβαν εντολή να εκπροσωπήσουν την οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβαζ ως πολιτική αγωγή προς υποστήριξη της κατηγορίας, εξέδωσαν οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Παναγιώτης Κασσής.

Οι δυο δικηγόροι στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως η οικογένεια του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου «παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί».

Αναλυτικά οι δυο δικηγόροι αναφέρουν: «Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί.

Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του. Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη».