Δώρισε το νεφρό της στον ετοιμοθάνατο φίλο της: Για ευχαριστώ αυτός την κεράτωσε και την παράτησε
2 years, 2 months ago
6

Μια γυναίκα έγινε viral στα social media όταν σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok αποκαλύπτει ότι δώρισε το νεφρό της στον σύντροφό της, αλλά αυτός μετά την κεράτωσε και την παράτησε.

Η Κολίν Λι έχει ανεβάσει πολλά βίντεο στα οποία περιγράφει πώς δώρισε το νεφρό της στον άντρα που αγαπούσε, αλλά αυτός μετά την κεράτωσε και τελικά την παράτησε. Η νεαρή γυναίκα άρχισε να βγαίνει με τον σύντροφό της πριν από περίπου 5 χρόνια. Λίγο μετά, ο άντρας έμαθε ότι έπασχε από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια κι έπρεπε να κάνει αιμοκάθαρση, μιας και τα νεφρά του λειτουργούσαν σε ποσοστό μόλις 5%.

Ανησυχώντας για τη ζωή του, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να κάνει εξετάσεις για να δει εάν είναι συμβατή δότης. «Δεν ήθελα να πεθάνει» λέει η Κολίν σε ένα από τα βίντεο.

Τα τεστ έδειξαν ότι υπήρχε συμβατότητα και η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να προχωρήσει με τη δωρεά οργάνου για τη μεταμόσχευση νεφρού στον σύντροφό της. Είχαν περάσει μόνο 7 μήνες από την εγχείρηση και ο σύντροφός της την ενημέρωσε ότι θα πάει στο Λας Βέγκας μαζί με φίλους για ένα πάρτι μπάτσελορ, με την Κολίν να μένει σπίτι για να διαβάσει για τις απολυτήριες εξετάσεις της.

Όμως, όταν ο σύντροφός της γύρισε από το ταξίδι, της αποκάλυψε ότι την είχε κερατώσει εκεί. «Έπειτα από πολλούς τσακωμούς, τελικά τον συγχώρεσα και του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία» λέει η νεαρή κοπέλα.

Τρεις μήνες μετά, ο άντρας παράτησε την Κολίν και μάλιστα από το τηλέφωνο. «Εάν στ’ αλήθεια είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, τότε ο Θεός θα μας φέρει ξανά μαζί στο τέλος» της είχε πει τότε με περισσό θράσος.

«Μου δώρισες το νεφρό σου μόνο και μόνο για να φανείς καλή» της είπε στο τέλος. «Και με μπλόκαρε σε όλα τα social media και σταμάτησε να μου απαντά στις κλήσεις και τα μηνύματά μου για μήνες» είπε η νεαρή γυναίκα.