Easy on me: Η Αντέλ μετά από έξι χρόνια επέστρεψε με νέο τραγούδι και σαρώνει – Βίντεο
2 years, 6 months ago
6

Η Αντέλ επέστρεψε και σαρώνει… Η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά από έξι χρόνια απουσίας κάνει εντυπωσιακό come back και οι θαυμαστές της έχουν ξετρελαθεί.

Η βραβευμένη τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της το βίντεο κλιπ που νέου της τραγουδιού «Easy on me» και συγκέντρωσε εκατομμύρια views.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τις πρώτες έξι ώρες της προβολής του το τραγούδι συγκέντρωσε πάνω από 11 εκατομμύρια views. Αυτή τη στιγμή ολόκληρο το βίντεο με το τραγούδι στο youtube έχει κατέβει.

Δείτε ένα μίνι βίντεο κλιπ που είχε δημοσιεύσει και την δείχνει να οδηγεί ακούγοντας ένα τραγούδι σε μια κασέτα ενώ δεκάδες χαρτιά με νότες σκορπίζονται στον αέρα.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το «25» τον Νοέμβριο του 2015. Το άλμπουμ κατέκτησε την κορυφή των τσαρτ σε ολόκληρο τον κόσμο και τιμήθηκε με το βραβείο άλμπουμ της χρονιάς στα Γκράμι.

Τις τελευταίες ημέρες, οι θαυμαστές της έκαναν εικασίες στο διαδίκτυο σχετικά με το αν η 33χρονη επρόκειτο να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια, καθώς ο αριθμός «30» εμφανίστηκε μυστηριωδώς σε κτίρια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Αντέλ αναφερόταν στην ηλικία της, όταν έδινε τίτλο στα τελευταία τρία της άλμπουμ, «19», «21» και «25».

Η Αντέλ είχε προετοιμάσει το κοινό της για τη νέα κυκλοφορία πριν δέκα μέρες δείχνοντας ένα μόνο δείγμα του τραγουδιού το οποίο από το πρώτο άκουσμα είχε θετικές κριτικές.

Ολόκληρος ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.