«Έχετε τελειώσει – Ράδιο ξεφτίλες» – Χαμός στο Twitter με την απάντηση του Χρήστου Κιούση σε σχόλιο
2 years, 2 months ago
6

Μπορεί οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα να προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία δεδομένα «κόστισε» στην εκπομπή και ήδη να έχουν κυκλοφορήσει δύο τρέιλερ, από τα οποία απουσιάζει ο πρώην συνεργάτης τους, ωστόσο φαίνεται πως κι εκείνοι βρίσκονται στο «μάτι» του κυκλώνα.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κιούσης έγινε το πρώτο trend για κάποιες ώρες στο ελληνικό Twitter, μετά από ένα σχόλιο που δέχθηκε στην κριτική του για τα αρνητικά ρεκόρ στα κρούσματα και τη διαχείριση της πανδημίας.

Αιτία, ήταν η απάντηση που έδωσε, η οποία έκανε τους περισσότερους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να ξεσπάσουν εναντίον του και να επαναφέρουν στην επικαιρότητα το θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, συσχετίζοντάς το με την εκπομπή και τους συντελεστές της.

Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, σε tweet του Χρήστου Κιούση για τα κρούσματα της Τρίτης, ένας χρήστης αναρωτήθηκε «Τι είναι το 21.657 #κρουσματα; Τα βίντεο του κολλητού σας;», με τον εκ των παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα να απαντά «το νούμερο αναμονής για τη ΜΕΘ σου», ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

 

Μάλιστα, παρά την προσπάθειά του να εξηγήσει το ύφος του σχολίου, μάλλον χειρότερα έγιναν τα πράγματα…

 

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις