Ευχάριστα νέα: Κέρδισε τη μάχη ο 10χρονος Γιώργος που χτυπήθηκε 10 φορές από κριάρι– Βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων
1 year, 4 months ago
6

Άγιος Νικόλαος: Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 8χρονου αγοριού, που είχε δεχθεί 10 χτυπήματα από κριάρι στον κήπο του σπιτιού του στο Μαρδάτι.

Συγκεκριμένα ο μικρός Γιώργος Ραπάνης την περασμένη Πέμπτη, δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα από κριάρι στον κήπο του σπιτιού του και αυτή την στιγμή εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Άγιος Νικόλαος: Ο 8χρονος είχε υποστεί εξάρθρωση σπονδύλων μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε από το κριάρι

Ύστερα από πενθήμερη παραμονή του στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, ο μικρός Γιώργος νιώθει αρκετά καλά και σύντομα θα λάβει εξιτήριο για να επιστρέψει στους φίλους και την οικογένειά του, καθώς και τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων δεν προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

κριάρι Άγιος Νικόλαος

Αξίζει να σημειωθεί, η μάχη που έδωσαν το προηγούμενο διάστημα οι γιατροί για να επανατοποθετήσουν τους σπόνδυλους του παιδιού στην αρχική τους θέση.

 

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε από το κριάρι έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι ο 8χρονος έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ο 8χρονος μεταφέρθηκε άμεσα σε σταθερή σοβαρή κατάσταση στην Παιδοχειρουργική Κλινική στο ΠΑΓΝΗ, καθώς είχε υποστεί εξάρθρωση σπονδύλων στον αυχένα υπό τη συνεχή παρακολούθηση των γιατρών.

 

 Enimerotiko.gr