Εφιάλτης για 34χρονη στο Παλαιό Φαληρό: Τη βίασε ενώ περίμενε το λεωφορείο
1 month ago
6

Εφιαλτικές στιγμές έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής μια νεαρή γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο.

Η34χρονη, σύμφωνα με το vradini.gr, περίμενε το λεωφορείο στη στάση για να πάει στη δουλειά της όταν ξαφνικά την πλησίασε ένας άγνωστος. Ο δράστης, με την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, την έριξε στο έδαφος, της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε. Όπως κατήγγειλε το θύμα, ο βιαστής, μόλις ολοκλήρωσε την πράξη του, σηκώθηκε και με ειρωνικό ύφος τη ρώτησε «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;».

Η κοπέλα έντρομη έβαλε τα ρούχα της, πήρε την τσάντα της και επέστρεψε στην στάση, όπου περίμενε το λεωφορείο ένας νεαρός, αλλά δεν του ζήτησε βοήθεια γιατί ντράπηκε όπως είπε στους αστυνομικούς. Ο βιαστής, σύμφωνα με το vradini.gr, την ακολούθησε και ζήτησε τον αριθμό του κινητού της. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο δράστης την απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν μιλήσει στην αστυνομία και αμέσως μετά απομακρύνθηκε από το σημείο.

Λίγα λεπτά πιο μετά, η 34χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε τον βιασμό. Στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας Π. Φαλήρου και κατέθεσε μήνυση. Στους αστυνομικούς περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του δράστη. Όπως ανέφερε ήταν λευκός, μιλούσε καλά Ελληνικά, κοντοκουρεμένος, εύσωμος, περίπου 1,70 ύψος. Σε φωτογραφίες που της έδειξαν το θύμα δεν αναγνώρισε τον βιαστή της.