Έφτυσαν και έβρισαν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στα Εξάρχεια
5 months, 8 days ago
6

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δέχτηκε την επίθεση στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια, περίπου στις 23:00

Επίθεση δέχτηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δέχτηκε την επίθεση στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια, περίπου στις 23:00.

Όπως αναφέρουν τα ίδια τα άτομα του αναρχικού χώρου που έκαναν την ανάρτηση, τον έφτυσαν, τον έσπρωξαν και τον έβρισαν. Μάλιστα ζητούν συγγνώμη που… δεν έκαναν κι άλλα. Στην ανακοίνωσή τους τον χαρακτηρίζουν ως «αρχιρουφιάνο» και τον καταγγέλλουν τόσο για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όσο και για κείμενα της εφημερίδας Iskra.

Δείτε τι έγραψαν, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανάρτηση:

«Χθες Τετάρτη 09-10-2019 γύρω στις 23:00 στην οδό Στουρνάρη περπατούσε ο γνωστός αρχιρουφιάνος του κράτους και του κεφαλαίου Π. Λαφαζάνης. Στα όσα ισχυρίζονται συνελεύσεις του αγώνα για το κόμμα του:

Μιλάμε για το κόμμα που πρωτοκλασάτα στελέχη του συμμετείχαν το ’15 στην κυβέρνηση και τη διαχείριση των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών/ριών.

Για το κόμμα που ο επί σειρά ετών αρχηγός του ήταν ο υπουργός και ο πολιτικά υπεύθυνος για τη δολοφονία των τεσσάρων εργατών στο κάτεργο-διυλιστήριο του Λάτση το ’15. Για το κόμμα που στήριξε ηθικά και πολιτικά τα εθνικιστικά συλλαλητήρια το ’17-’18 του κράτους (μέρους του, όχι όλου), της εκκλησίας και των φασιστών, τα οποία οδήγησαν σε επιθέσεις σε καταλήψεις»