«Έφυγε» από ανακοπή o ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γιαννιτσών Παναγιώτης Ξόμπλιος
2 years, 11 months ago
6

Στο πένθος βυθίστηκε η ποδοσφαιρική ομάδα Αναγέννηση Γιαννιτσών μετά τον ξαφνικό θάνατο του 25χρονου επιθετικού Παναγιώτη Ξόμπλιου. Σύμφωνα με την ενημέρωση των ανθρώπων της ομάδας των Γιαννιτσών ο άτυχος ποδοσφαιριστής υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Μαύρη ημέρα η σημερινή, καθώς ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παναγιώτης Ξόμπλιος δεν είναι πια κοντά μας. Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπαθε ανακοπή καρδιάς. Καλό ταξίδι Παναγιώτη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Στο μεταξύ ο πατέρας του άτυχου ποδοσφαιριστή μίλησε στο Mega και ανέφερε πως «έπαθε έμφραγμα στα καλά καθούμενα. Ήταν νέο παιδί, γυμνασμένο, τι να πω δεν ξέρω… Δεν έχω λόγια. Νομίζω πως θα τον δω μπροστά μου. Εκεί που κοιμόταν, ξύπνησε και ένιωσε ταχυπαλμία. Ένιωσε τον πόνο στο στήθος. Φώναξε τη μητέρα του και τον ρώτησε “τι έχεις” . Δύο με πέντε λεπτά αργότερα σωριάστηκε κάτω. Τον μετέφεραν στη Σκύδρα και του έκαναν μαλάξεις. Έπειτα τον πήγαν στην Έδεσσα και εκεί συγχωρέθηκε το παιδί μου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο 25χρονος το τελευταίο διάστημα είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στην καρδιά και είχε επισκεφθεί καρδιολόγο. Μάλιστα οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ήταν καθαρές. Την ίδια ώρα οι δικοί του άνθρωποι εκφράζουν αμφιβολίες για το πως οι ταχυπαλμίες που είχε αποδόθηκαν σε άγχος που είχε. «Ούτε είχε αρρώστιες, ούτε κάπνιζε, ούτε ξενυχτούσε», συμπλήρωσε ο πατέρας του.

«Μάθαμε τώρα από τον οικογενειακό κύκλο ότι το παιδί είχε κάποια προβλήματα. Δηλαδή ότι πριν από δέκα μέρες αισθάνθηκε κάποιες αδιαθεσίες και έκανε ένα καρδιογράφημα. Του είπαν ότι είχε άγχος. Πιστεύω πως εάν πήγαινε ξανά στον γιατρό θα υποβαλλόταν σε νέες εξετάσεις και θα το έψαχναν πιο βαθιά», τόνισε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών Θεόδωρος Δανιηλίδης.

protothema.gr