Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης
3 years, 1 month ago
6

Βαρύ είναι το πένθος για το θέατρο και τον ελληνικό κινηματογράφο, καθώς τα ξημερώματα έφυγαν από τη ζωή ο Θεόφιλος Βανδώρος και ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης.

Η είδηση έγινε γνωστή, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, από τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα.

«Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί. Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαιος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις.Μεγάλη θλίψη»!

Ο Κωστής Μαλκότσης χάραξε τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο του κλασικού και νεοελληνικού κινηματογράφου, καθώς και στο χώρο του θεάτρου. Σύζυγος του η ηθοποιός και χορεύτρια, Νικόλ Κοκκίνου

και πατέρας των ηθοποιών Λαέρτη και Ερμή.

Τελευταία του σημαντική στιγμή στον κινηματογράφο η μικρού μήκους ταινία «Δεν θα Υποκύψουμε» του Γιώργου Κ. Μπακόλα βασισμένη στο αφήγημα του Γιάννη Μακριδάκη. Σημαντικότερες στιγμές του η συμμετοχή στις ταινίες «Τα χρόνια της θύελλας», «Η ώρα της οργής», «το Κόκκινο τρένο» και βέβαια στο «Πόθοι στον καταραμένο βάλτο».

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

vandoros12