Έγιναν «μαλλιά κουβάρια» Κεχαγιά – Χρηστίδης- απίστευτες ατάκες
1 month, 26 days ago
6

«Χαμός» έγινε στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN καθώς η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά «σκοτώθηκε»με τον εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλο Χρηστίδη. Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος έκανε ένα σχόλιο για το ΚΙΝΑΛ και ο Παύλος Χρηστίδης, της ζήτησε να το επαναλάβει.
powered by Rubicon Project

Αμέσως τα «αίματα άναψαν» ενώ ο κ. Χρηστίδης κατηγόρησε τη δημοσιογράφο ότι έχει εργολαβική σκέψη να εξυπηρετεί συμφέροντα πολιτικών κόμματων. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε την ένταση λέγοντας: «Δεν άκουσα τι είπατε κυρία Κεχαγιά! Πείτε μου! Καταλαβαίνω έχετε ένα πρόβλημα με το ΚΙΝΑΛ!» με τη δημοσιογράφο να απαντάει: «Έχετε μία μύγα τσε – τσε που σας τσιμπάει last year! Ο κύριος Χρηστίδης είναι προβοκάτορας;».

Τότε ήταν που η ένταση κορυφώθηκε με τον κ. Χρηστίδη να αναφέρει: «Έχετε εργολαβική σκέψη να εξυπηρετείτε συμφέροντα πολιτικών κόμματων!» και την κ. Κεχαγιά να του απαντάει: «Δε ντρέπεστε λίγο; Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Είστε ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ;»

Ωστόσο, ο καυγάς δεν τελείωσε εκεί. Ο κ. Χρηστίδης ανέφερε: «Είστε δημοσιογράφος και δεν ξέρετε αν είμαι ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ;» με την κ. Κεχαγιά να του απαντάει: «Κύριε Χρηστίδη σας κυνήγα μια μύγα τσε – τσε και σας έχει δηλητηριάσει το μυαλό και τις σκέψεις σας! Είστε Goebbels! Κύριε Χρηστίδη όταν θα συμπληρώσετε χιλιόμετρα στην πολιτική όσα έχω συμπληρώσει εγώ στην δημοσιογραφία τότε θα ξαναμιλήσετε μαζί μου! Να σας χαίρονται!».

Τότε η Έλλη Στάη ανέλαβε δράση και ηρέμησε τα πνεύματα.

Δείτε το βίντεο