Αίγιο: Νεκρή στο σπίτι της η γνωστή επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου
1 year, 8 months ago
6

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Αιγίου από την είδηση του θανάτου της επιχειρηματία Μαρίτα Αγγελοπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, σήμερα το πρωί από πρόσωπα της οικογενείας της.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται, ενώ αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι της μόλις ειδοποιήθηκαν από το συγγενικό της περιβάλλον. Η ιατροδικαστική έρευνα θα δείξει τα αίτια του θανάτου της.

Ποια ήταν η Μαρίτα Αγγελοπούλου

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου, ήταν ενεργή ως επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης για πολλά χρόνια. Υπήρξε παρουσιάστριακριτής στα καλλιστεία με δική της διαδικτυακή εκπομπή, ενεργή στα social media και ιδιοκτήτρια του διάσημου παραλιακού καταστήματος Ανώνυμο στο Λόγγο.

Η «εξομολόγηση» της Μαρίτας Αγγελοπούλου για τη δολοφονία του πατέρα της

«Πρόκειται για ένα γεγονός που συντάραξε, τον εσωτερικό μου κόσμο πρωτίστως, όλη την ύπαρξη μου. Ή γίνεσαι πιο δυνατός ή καταρρέεις. Εγώ επέλεξα να γίνω πιο δυνατή. Οι αρχές και οι αξίες του πατέρα μου, ήταν η δύναμη μου για να μην ”πέσω”, αλλά να ”σηκωθώ”», είχε δηλώσει στην «Πελοπόννησο της Κυριακής», στις αρχές του 2021, η Μαρίτα Αγγελοπούλου εξηγώντας πώς βρήκε το κουράγιο και δεν «παρασύρθηκε»

στη δίνη του πένθους και της απώλειας του πολυαγαπημένου πατέρα της Άγγελου Αγγελόπουλου, του καθηγητή μαθηματικών και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο. Του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο. Οι δράστες ομολόγησαν πως σκότωσαν κατ΄εντολή και επί πληρωμή.

«Δεν απαλύνεται αυτός ο πόνος, απλώς μετριάζεται, παρ’ όλα αυτά δεν σβήνει. Oι αναμνήσεις γίνονται οδυνηρές, κάποιες στιγμές η μνήμη του γεγονότος του τρόπου με τον οποίο έφυγε ο πατέρας μου, είναι επώδυνη και τραυματική. Δεν γίνεται αυτά να ξεχαστούν. Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ενας σπουδαίος επιστήμονας, μαθηματικός. Ηταν εκείνος που ίδρυσε ένα από τα πρώτα φροντιστήρια Μέσης

Εκπαίδευσης στην πόλη του Αιγίου, ένα δραστήριο και πολυπράγμον άτομο, επεκτάθηκε σε πολλές επιχειρήσεις, προσέφερε πολλές θέσεις εργασίας σε όλη την Αιγιάλεια και όχι μόνον. Ενας ακέραιος χαρακτήρας, ένας δυναμικός και ταυτόχρονα ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, που βοηθούσε αθόρυβα χωρίς να το διατυμπανίζει», είχε προσθέσει.

marita-aggelopoulou-dantis