Έγκλημα στη Μεσαρά: Το απόγευμα η κηδεία του 40χρονου κτηνοτρόφου
2 years, 8 months ago
6

Το τελευταίο αντίο θα πουν το απόγευμα της Τρίτης συγγενείς και φίλοι στον άτυχο κτηνοτρόφο που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι του στο Πετροκεφάλι μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης κόρης του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στις 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος Πετροκεφαλίου.

Ο Νίκος Μπιτσακάκης ή Λαέρτης όπως ήταν το παρατσούκλι του, έπεσε νεκρός από τα πυρά άνδρα που του είχε στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι που διατηρούσε δίπλα στο ποιμνιοστάσιο του.

ktinotrofos2

Ο 40χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του όταν δέχτηκε 5 πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο.

Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι σε χώρο απέναντι από το σπίτι και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν το θύμα τους. Μάλιστα πρώτα πυροβόλησαν προς την πλευρά του ποιμνιοστασίου του θύματος όπου εκεί βρίσκονταν ο αλλοδαπός βοσκός-βοηθός χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί, ενώ περίμεναν τη σύζυγό του να φύγει πρώτα με τα δυο παιδιά.

Οι δράστες γνώριζαν τις κινήσεις του θύματος. Αυτό που ερευνάται είναι εάν γνώριζαν ότι στο σπίτι είχε παραμείνει το μικρό κοριτσάκι ή εάν πίστευαν ότι και το δεύτερο παιδί της οικογένειας είχε αναχωρήσει.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και μέσα από ελαιώνες και χωράφια.

ktrinotrofos3

Που στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου βρέθηκε στο σημείο για τη συλλογή στοιχείων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Αυτό που εξετάζουν προσεκτικά οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε το θύμα. Αυτός που πυροβόλησε ήθελε να τον σκοτώσει! Ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε ο δράστης δηλώνει το μένος που είχε για τον 40χρονο και αυτό που ερευνούν τώρα προσεκτικά και προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία και μαρτυρίες είναι με ποιον είχε διαφορές.

Πηγή: Cretapost