Έγκλημα στη Ρόδο: Ράγισαν καρδιές για την άτυχη Ντόρα – Οργή για τον δράστη
2 years, 7 months ago
6

Το τελευταίο «αντίο» στην 32χρονη Ντόρα είπαν το απόγευμα  με δάκρυα στα μάτια κι ένα τεράστιο «γιατί» να τους βασανίζει  οικογένεια, συγγενείς και φίλοι. Η εξόδιος ακολουθία να τελέσθηκε  στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κάτω Ρόδου. Παράλληλα, ξεχείλισε η οργή για τον 40χρονο δράστη, ο οποίος αποφάσισε να της στερήσει τη ζωή, επειδή δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό τους.

Σημειώνεται ότι η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο.

Η ταφή της πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά στο νεκροταφείο Ταξιαρχών Ρόδου. Πολλοί συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης καθηγήτριας επέλεξαν να ντυθούν στα λευκά, ενώ λευκό ήταν και το φέρετρο της Ντόρας.

rodos_feretro
rodos_feretro_1

Νωριτερα, στις 12:00, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του αυτόχειρα δολοφόνου της. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στα Κοσκινού.

 

rodos_3
rodos_4
rodos_5
rodos_6
rodos_0
rodos_01

 

kideia_rodos1

Στο μεταξύ, σοκαριστική είναι η περιγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα που έζησε από πρώτο χέρι τη δολοφονία της άτυχης Ντόρας. «Ένιωσα πίσω μου να υπάρχει ένα αυτοκίνητο το οποίο απότομα σταματάει, δεν βγαίνει ο δράστης από το αυτοκίνητο, βγαίνει το όπλο από το παράθυρό του, ανοίγει την πόρτα αυτός, στοχεύει, την πυροβολεί, πέφτει η κοπέλα. Δεν περίμενα να δω όπλο, έβλεπα ένα σκουπόξυλο και λέω τι κάνει αυτός εκεί πέρα; Με το που ακούω τον θόρυβο, τους κρότους, σταματάω και παρακολουθώ αυτόν να φεύγει από μπροστά μου» είπε ο μάρτυρας.