Εγκλημα στη Σητεία: Απολογείται σήμερα ο 36χρονος συζυγοκτόνος
1 year, 8 days ago
6

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα προκειμένου να απολογηθεί ο πρωταγωνιστής του εγκλήματος στη Σητεία, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο 36χρονος το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών τους, ηλικίας 1,5 έτους και 6 μηνών.

Ο συζυγοκτόνος το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος, όπως αναφέρει το cratapost, του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, καθώς τα δύο μωρά βρίσκονταν στο σημείο όταν η μητέρα τους άφησε την τελευταία της πνοή. Ο 36χρονος, αφού ζήτησε και έλαβε προθεσμία, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα το πρωί.

Ο 36χρονος το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στραγγάλισε την 32χρονη σύζυγό του

Την απειλούσε και τη χτυπούσε ενώ ήταν έγκυος

Όπως κατήγγειλαν οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας μετά από το στυγερό έγκλημα, ο άνδρας της την κακοποιούσε συστηματικά και είχαν γίνει και επίσημες καταγγελίες στην αστυνομία.

«Είχαν γίνει αναφορές στην αστυνομία αλλά και σε κοινωνική λειτουργό» λέει ο αδελφός της 32χρονης. «Κανείς όμως δεν έκανε τίποτα. Η αδελφή μου είχε καταγγείλει ότι την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, κανείς δεν το πίστεψε. Της έλεγαν ότι “δεν θα το κάνει”. Κι όμως το έκανε», είπε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την οικογένεια της κοπέλας, ο δράστης φέρεται να την είχε απειλήσει με μαχαίρια. «Είχε πει στη μάνα και την αδελφή μου ότι είχε μαχαίρι στο αυτοκίνητο. Υποτίθεται ότι η αστυνομία θα έψαχνε, δεν έψαξαν ποτέ. Και το μαχαίρι υπήρχε», ανέφερε ο αδελφός της.