Εγκλημα στο Χαλάνδρι: Αυτός είναι ο 64χρονος, που βρέθηκε νεκρός [εικόνες]
6 months, 9 days ago
6

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με τη σορό, που βρέθηκε χθες σε προχωρημένη σήψη, σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης, στο Χαλάνδρι.

Όπως αποκαλύφθηκε εν συνεχεία, το πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνι και με τα χέρια του δεμένα, άνηκε σε 64χρονο άνδρα, ο οποίος ζούσε στο διαμέρισμα μαζί με τη Γερμανίδα σύντροφό του.

Υπενθυμίζεται ότι το ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί, έτσι αποκλείεται το ενδεχόμενο ληστείας, και φαίνεται πως ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν κάποιο άτομο του περιβάλλοντός του. Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις από τη σύντροφο του 64χρονου, η οποία φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τη χώρα.

Όπως τόνισε σε αστυνομικούς, αλλά και σε δηλώσεις του, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε ένα Έλληνα και την Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας του είπε ότι θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, στις αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον 64χρονο φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του.

Ο 64χρονος που βρέθηκε νεκρόςΜυστήριο καλύπτει την υπόθεση στο Χαλάνδρι