Έγκλημα στον Βόλο: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 34χρονο – Απολογείται την Παρασκευή
2 years, 7 months ago
6

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο 34χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου το περασμένο Σαββάτο στον Βόλο.

Κατά του καθ’ ομολογία δολοφόνου -ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε στον εισαγγελέα πως δεν ήταν τα ναρκωτικά το κίνητρο για την ενέργειά του-  ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Το ιστορικό του φονικού

Συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ένας 34χρονος, για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε βάρος ενός 47χρονου στον Βόλο. Το θύμα δέχτηκε μαχαιριές στον λαιμό και χτύπημα με αντικείμενο του σπιτιού στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το θύμα μαζί με φιλικό του πρόσωπο πήγε σε σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης με συγγενικά του πρόσωπα και έναν φίλο του.

Εκεί ο δράστης, ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία (πιθανόν για διαφορές που είχαν για θέματα ναρκωτικών), τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού, ενώ επιπλέον του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με τούβλο.

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε.

Τον σκότωσε με τούβλο και κουζινόμαχαιρο

Όπως είπε ο καθ’ ομολογίαν δράστης στην αστυνομία, κάποια στιγμή είδε το θύμα να βγάζει μαχαίρι μέσα από μία τσάντα και τρομοκρατήθηκε. Τότε έτρεξε, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και με αυτό τον σκότωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές του ίδιου του 34χρονου, αφού τον σκότωσε πήρε ένα τούβλο και άρχισε να χτυπάει με αυτό στο κεφάλι το 47 ετών θύμα!

Αρχικά δεν παραδεχόταν το έγκλημα

Μετά το έγκλημα, ο δράστης πήγε στην Αστυνομία αλλά αρχικά δεν ομολογούσε. Προσήχθη από την Αστυνομία και η μητέρα αλλά και ο αδερφός του. Τελικά, ο 34χρονος «έσπασε» και ομολόγησε.

Πηγή: MagnesiaNews