Έκρηξη στη Συγγρού – Συγκλονισμένοι κάτοικοι και εργαζόμενοι – «Έχουν πέσει κομμάτια τοίχου στο σπίτι μου»
2 years, 2 months ago
6

Όπως ανέφερε στο in.gr γυναίκα που έχει σπίτι κοντά το σημείο της έκρηξη, έχουν φύγει ακόμη και κομμάτια τοίχου από το διασμέρισμά της.

Συγκλονισμένοι είναι οι περαστικοί, οι εργαζόμενοι και όσοι μένουν στο σημείο της ισχυρής έκρηξης στην οδό Συγγρού 3, πολύ κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Όπως ανέφερε στο in.gr γυναίκα που έχει σπίτι κοντά το σημείο, ήταν τόσο σφοδρή η έκρηξη που έχουν φύγει ακόμη και κομμάτια τοίχου από το διασμέρισμά της.

«Πετάχτηκα από το κρεβάτι και ήρθα να δω τι συνέβη στο σπίτι που έχω. Φύγανε μέχρι και κομμάτια τοίχου, αλλά δεν έχω δει τι έχει γίνει γιατί δεν μπορώ να μπω», τόνισε.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:56

Σοκαρισμένη είναι και εργαζόμενη που πήγαινε στη δουλειά της.

«Δεν φανταζόμουνα αυτό το μέγεθος της έκρηξης όταν ήρθα. Οι ζημιές είναι εκτεταμένες αλλά θεωρώ πως ήταν κάτι πολύ δυνατό. Δεν με αφήνουν να μπω πάνω γιατί υπάρχει φόβος και για δεύτερη έκρηξη».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:37

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πρώτες εκτιμήσεις για την αιτία της έκρηξης αναφέρουν ότι υπήρξε διαρροή αερίου.

Μάλιστα, ταξί που περνούσε από το σημείο την ώρα της έκρηξης ουσιαστικά μετακινήθηκε από το ωστικό κύμα ενώ ήταν σε κίνηση, ενώ σε κατάσταση σοκ είναι ο οδηγός του ταξί και ο επιβάτης που από τύχη δεν τραυματίστηκαν αφού το όχημα έχει μεγάλες ζημιές.

Σπασμένα τζάμια υπάρχουν παντού, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να μην επεκταθεί η φωτιά στο κτίριο.

in.gr