Ελβετία: 34χρονη μποξέρ κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον 61χρονο σύζυγό της
3 years, 3 months ago
6

Βασική ύποπτη είναι η 34χρονη μποξέρ Βίβιαν Όμπεναφ για τη δολοφονία του συζύγου της, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά τους στην Ελβετία.

Η 34χρονη Βραζιλιάνα κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον 61χρονο σύζυγό της «με ένα αμβλύ αντικείμενο», σύμφωνα με τη βρετανική Daily Star, ενώ σύμφωνα με τις ελβετικές αρχές, η μποξέρ συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με «πολλαπλά χτυπήματα», τα οποία απέκτησε κατά τη διάρκεια «βίαιης επίθεσης».

Η Όμπεναφ αποσύρθηκε από το μποξ τον περασμένο χρόνο, ωστόσο μέχρι τότε φιγουράριζε στις κορυφές, καθώς ήταν κάτοχος ρεκόρ και είχε κατακτήσει και δύο διεθνείς τίτλους. Σύμφωνα με τοπική ελβετική εφημερίδα, τον Ιανουάριο παντρεύτηκε τον 61χρονο Τόμας και άνοιξε γυμναστήριο στην ελβετική πόλη Ιντερλάκεν, όπου και ζούσε με τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου.

Η 34χρονη Βίβιαν, έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν όταν κατηγορήθηκε για τον ξυλοδαρμό ενός άνδρα, που προσπάθησε να την αρπάξει στο Λονδίνο, ενώ εκείνη γιόρταζε τα 30α της γενέθλια. Σύμφωνα και πάλι με τη εφημερίδα, ο πρώην σύντροφός της ανέφερε ότι δεν εξεπλάγην που η Βίβιαν κατέληξε και πάλι πίσω από τα σίδερα. «Έχει δύο πρόσωπα. Είναι σαν ένας διακόπτης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

protothema.gr