Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ προσφύγων στη Ριτσώνα -Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι [εικόνες]
1 year, 1 month ago
6

Αιματηρό επεισόδιο διαδραματίστηκε χθες στο Κέντρο Υποδοχής των Προσφύγων στη Ριτσώνα, όταν ένας 18χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο συνομήλικούς του.

Πρόκειται, όπως αναφέρει το tvstar.gr, για έναν Ιρακινό, ο οποίος με πτυσσόμενο στιλέτο επιτέθηκε σε δύο Σύριους. Ακολούθησε αναστάτωση στο Κέντρο και ειδοποιήθηκε Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Οι δύο Σύριοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ο 18χρονος αναζητείται. Την υπόθεση διερευνά το τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

«Γυαλιά καρφιά» τα έκαναν πρόσφυγες στο κέντρο φιλοξενίας της Θήβας

Στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Θήβα, 15 περίπου μεθυσμένοι Αφγανοί φιλοξενούμενοι στο χώρο, έκαναν γυαλιά καρφιά, σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, το φυλάκιο επιτήρησης της πύλης.

Χωρίς λόγο και αιτία οι φιλοξενούμενοι πρόσφυγες έχοντας κάνει χρήση αλκοόλ έσπασαν με πέτρες τα τζάμια του φυλακίου. Τη στιγμή της επίθεσης το φυλάκιο ήταν κλειστό.

Αντιμέτωποι με τις καταστροφές ήρθαν το πρωί οι εργαζόμενοι που στελεχώνουν τις δύο βάρδιες λειτουργίας του φυλακίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε στην αστυνομία.