Ενας απόστρατος και ο τρανσέξουαλ συγκάτοικός του είχαν «πλημμυρίσει» με χασίς τα νότια προάστια [εικόνες]
10 months, 20 days ago
6

Δουλειές με… φούντες έκαναν ένας απόστρατος στρατιωτικός και ο συγκάτοικός του, κατά δήλωσή του τρανσέξουαλ, καθώς είχαν γεμίσει τα νότια προάστια με χασίς.

Σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, στο αυτοκίνητο του απόστρατου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, στη διασταύρωση των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Τατάκη, εντόπισαν στη θέση του συνοδηγού μια υφασμάτινη τσάντα. Σε αυτή βρήκαν νάιλον και γυάλινες συσκευασίες με 119 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν ένταλμα για έρευνα στο σπίτι του απόστρατου, καθώς θεώρησαν ότι μπορεί να εμπλεκόταν σε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στα νότια προάστια. Στην οικία του εντόπισαν τον συγκάτοικό αλλά και 19 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 80 εκατοστών έως 1,65 μέτρα  και 48 κλαδιά κάνναβης, τα οποία όπως προέκυψε από την έρευνα καλλιεργούσαν συστηματικά οι δύο δράστες.

Η αστυνομία βρήκε και όπλα

Αυτή την εικόνα αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν 41 νάιλον συσκευασίες με συνολικά 1.298 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας μαζί με πέντε γυάλινες φιάλες με φυτική κάνναβη 103 γραμμαρίων, με ετικέτες των ποικιλιών: «Masari», «Blondi AA», «Ballona- Black Mamba», «Skatina» και «Adamas- Clones- Rhino».

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης:

  • ένα αεροβόλο όπλο κατασκευής Τσεχοσλοβακίας
  • ένα 9άρι όπλο με 50 φυσίγγια
  • ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα»
  • ένα μαχαίρι με πλαστική λαβή
  • και ένα στρατιωτικό μαχαίρι

Βρέθηκαν δενδρύλλια μέσα στο σπίτι

Βρέθηκαν συσκευασίες με κάνναβη

Οι δύο τους φέρονται να υποστήριξαν στους αστυνομικούς πως είναι χρήστες ναρκωτικών και πως εκείνα που βρέθηκαν δεν είναι προς πώληση, αλλά για προσωπική χρήση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο «Ελεύθερος Τύπος», από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε πως οι δύο τους καλλιεργούσαν, παρασκεύαζαν και διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες, έχοντας μάλιστα διαμορφώσει και τη σχετική υποδομή εντός της οικίας του ενός από τους δύο συλληφθέντες.

Η έρευνα συνεχίζεται, για να εντοπιστεί ο προμηθευτής τους, αλλά και να εξακριβωθεί αν είχαν συνεργό που τους βοηθούσε στη διακίνηση.

Φωτογραφίες: Ελεύθερος Τύπος